Iniciatíva 30 dní modlitieb za Slovensko – vyprosujme pred parlamentnými voľbami Božie požehnanie pre našu krajinu

Blížia sa parlamentné voľby a preto je potrebné zjednotiť sa v modlitbách. Celý mesiac september budeme vyprosovať Božie požehnanie pre našu krajinu spolu s Pannou Máriou Sedembolestnou, patrónkou Slovenska. Modliť sa budeme každý deň pred ranným a večerným svätým ružencom, ktorý pre Vás pravidelne vysielame. Modlitby za Slovensko pozostávajú z 15 dní odprosovania za hriechy národa a ďalších 15 dní prosieb za rôzne dôležité oblasti nášho života a našej krajiny.

ZAČIATOK: 1.9.2023

KONIEC: 30.9.2023

KEDY? V RÁMCI VYSIELANIA RANNÉHO (pondelok – nedeľa 7:00) A VEČERNÉHO RUŽENCA (pondelok- 20:00; utorok – nedeľa 22:00)

Čerpáme z knihy Modlitby za Slovensko od autorky Martiny Bednárikovej, ktorú si môžete zakúpiť tu: Modlitby za Slovensko (Martina Bednáriková) • Zachej.sk

Pane Ježišu, Kriste, Kráľ neba i zeme, nasledujúcich 30 dní sa chystáme stráviť v tvojej prítomnosti, aby sme na kolenách bojovali za našu krajinu. Úprimne ťa prosíme, zhliadni milostivo na naše úsilie, požehnaj ho a v správnom čase vyslyš. Už teraz ti za to ďakujeme. Večný Otče, skrze Kristovo bolestné umučenie nám udeľ milosti, o ktoré ťa budeme prosiť. Amen.

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

One Response

  1. Pozehnany večer,
    Mam na vas prosbu, kedze sa nachadzam a nielen ja v zahranici a nemame moznost si zakupit brozurku Modlitby za Slovensko. Bolo by mozne tie Modlitby zverejnit alebo poslat to do mailu ? Je pre mna viac ucinne si citat tie texty, ako si ich vypocut. Samozrejme Bohu vdaka aj za to. Ďakujem za odpoved a pozehnane casy.

Comments are closed.

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás