Hľadaj pokoj, ktorý nájdeš pri BOHOSTÁNKU

Vždy keď mám pocit, že svet toho odo mňa chce príliš veľa, vždy keď sa začínam cítiť preťažený a zdrvený, úzkostlivý a deprimovaný, vyčerpaný a uzavretý, pristúpim k bohostánku a prosím Ježiša, aby ma tam zamkol so sebou.

Tam zakúšam pokoj, ktorý prevyšuje všetko chápanie, pokoj, ktorý dokáže dať len Boh. Tam si pripomeniem: Ó, áno, ty si Boh. Ty si všetko, čo potrebujem. Ty všetko zvládneš.

A nie som sám. Faustína píše:

,,Od chvíle, keď som vyšla z noviciátu, zatvorila som sa do svätostánku s Ježišom, mojím Učiteľom. Sám ma uchvátil do ohňa živej lásky, okolo ktorého sa všetko sústreďuje“ (Denníček, 704).

Ako som vyššie spomínal: vždy keď mám pocit, že svet toho odo mňa chce príliš veľa, vždy keď nevládzem, modlím sa pri bohostánku, lebo v bohostánku nachádzam Ježišovo milosrdné Srdce. Čaká ma. Chce ma milovať, uzdraviť a naplniť pokojom.

Text a obrázok pripravil: Mikuláš Mária Lipták – Rytier Nepoškvrnenej 💙⚔️

2% Z DANE PRE SLOVENSKÝ DOHOVOR ZA RODINU ❤️🙏🙏 Aj vďaka Vašim 2% pre Vás môžeme naďalej tvoriť bohatý duchovný program, nepretržité RUŽENCOVÉ reťaze, zaujímavé online relácie, články, dokumenty a ešte omnoho viac 🙏🙏🙏 ĎAKUJEME VÁM ❤️ Viac info ako poukázať 2% Z DANE pre Slovenský dohovor za rodinu nájdete tu: https://slovenskydohovorzarodinu.sk/2-z-dane-pre-slovensky-dohovor-za-rodinu/

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás