Argentína: Dve lesbické matky mučili a zavraždili svoje dieťa

Veľký rozruch v Argentíne spôsobila správa o vražde 5-ročného chlapca lesbickým párom jeho „matiek“. Tie sa stali známe tým, že ho vodili na pro-potratové a LGBT pochody, kde tvorili mediálne prezentovanú trojicu. Fotografie a videá na internete síce ukazujú usmiateho malého Lucia, avšak pri bližšom spätnom skúmaní boli pozorovateľné modriny na jeho tvári a znehybnenosť ruky v dôsledku zlomených prstov. O celom prípade písal na svojom twitterovom účte argentínsky politológ a odborník na rodovú problematiku Agustin Laje.

Rovnakú správu v ten istý deň zverejnila na Twitteri pro-life organizácia Partido Celeste Provida. Upozornila aj na početné zranenia na tele dieťaťa, pričom zdôraznila, že hoci „malo zlomeniny, známky bitia a bolo mučené, progresívcom to nevadilo. Pokrytci.“

Malý Abel Lucio Dupuy zomrel 26. novembra v Santa Rosa – hlavnom meste stredoargentínskej provincie La Pampa. Po kolapse ho previezli do miestnej nemocnice, no pre mnohopočetné poranenia tela a vnútorných orgánov, ako aj pre vnútorné krvácanie, ho už lekári nedokázali zachrániť. Pitva odhalila veľa starých stôp po popáleninách od cigariet a uhryznutiach.

Chlapcova matka Magdalena Espósito Valienteová a jej partnerka Abigail Páezová, aktivistky hnutia LGBT, už boli zatknuté pre podozrenie z vraždy. To všetko v čase, keď ešte stále prebieha súd lesbického páru s biologickým otcom malého Lucia, Christianom Dupuyom o otcovské práva. Chlapcov otec sa zrejme snažil dostať svojho syna z rúk lesbického páru, avšak márne.

Zdroj foto: Twitter

Celý článok nájdete tu: https://www.christianitas.sk/argentina-dve-lesbicke-matky-mucili-a-zavrazdili-svoje-dieta/?fbclid=IwAR0sZzXa9W9aB6dpF_4m4KoB_Fb_IG5BdaMz-RB2wHzIA3GYC4KV_Q5I7Ms

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

One Response

  1. Keď mi niekto povie, že LGBTQ jedinci a „páry“ majú mať rovnaké práva ako zdraví ľudia, tak silno pochybujem o jeho psychickom zdraví. To, čo bolo v minulosti choré , nenormálne, patologické sa dnes prezentuje ako zdravé a normálne? Radšej nech sú detičky v normálnych náhradných rodinách, detských domovoch, kde bude o nich postarané ako zveriť dieťa páru, ktorý nielenže verejne prezentuje svoju zvrátenosť, ale má bohužiaľ ideálne podmienky páchať nemorálnosti a trestnú činnosť za zavretými dverami.

Comments are closed.

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás