V PÁNOVOM NÁRUČÍ

💟 Dieťa, bdej, aby ťa neprekvapili pokušenia. Satan bojuje o každú tvoju myšlienku, o každé hnutie tvojho srdca. Všetko, čo plodí smútok, žiaľ, neochotu a nepokoj, pochádza od neho.

👿 Diabol sa vkráda do nekontrolovaných myšlienok, aby podsúval svoje vnuknutia a narúšal harmóniu duše. Toto je všetko útok na tvoju dušu, ktorého cieľom je zničiť čistotu a svätosť, ku ktorej ťa vediem.

💟 Preto chcem, aby si ma milovala a adorovala, aby som ťa mohol chrániť. Túžim po tom kvôli tebe, pretože vtedy si v bezpečí.

👑 Dbaj na to, aby si sa so mnou stretávala čo najbezprostrednejšie. Dodám ti síl. Dostaneš všetko, čo budeš potrebovať. Neboj sa, som s tebou. Držím ťa a obklopujem ťa svojou láskou. V duši plnej Boha nie je priestor na pokušenia, ktoré vnuká satan.

✍️ Alícia Lenczewska spísala Ježišove slová do dvoch denníkov. Po jej smrti sa denníky dostali do rúk arcibiskupa Andrzeja Dzięgu, ktorý zriadil teologickú komisiu, ktorá preskúmala ich obsah a zhodnotila ho vo svetle učenia Cirkvi. Názor teológov bol jednoznačne pozitívny. Teologická a duchovná hĺbka týchto textov čitateľa nadchne. Ich obsah posilňuje vieru, dáva odpovede na najťažšie otázky a môže byť sprievodcom na ceste duchovného rastu.

Text a obrázok pripravil: Mikuláš Mária Lipták – Rytier Nepoškvrnenej ⚔️💙

Zdroj: Myšlienky na každý deň/Alícia Lenczewska – knihu si môžete zakúpiť na tomto odkaze: https://www.zachej.sk/produkt/36464/myslienky-na-kazdy-den2/

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás