Knižná novinka: Život a zjavenia svätej Gertrúdy

Svätá Gertrúda bola cisterciánska mníška, ktorá žila v 13. storočí na území dnešného Nemecka. Jej vonkajší život síce plynul pokojným a rovnomerným tokom a celý ho prežila na jednom jedinom mieste, avšak vo svojom vnútri putovala úžasnou cestou plnou vzrušujúcich dobrodružstiev.

O svoje zážitky z nej sa podelila v diele Zjavenia, svojom duchovnom cestopise, v ktorom vykresľuje svoje nadprirodzené skúsenosti a približuje spôsob, ako sa s nimi vyrovnávala. Jeho vybrané časti prináša i táto kniha, ktorá tiež obsahuje Gertrúdin podmanivý životopis. Prijmime pozvanie na strhujúcu púť Gertrúdinou i vlastnou vnútornou krajinou v sprievode Ženícha našich duší.

„Uprostred všetkej rozmanitosti darov, ktorými ju zahŕňam, zostáva pokorná, lebo čím mocnejšie v nej pôsobím, tým väčšmi sa umenšuje.“ – Ježiš o svätej Gertrúde

Knihu si môžete zakúpiť tu: https://www.zachej.sk/produkt/42248/zivot-a-zjavenia-svatej-gertrudy/

Knižná novinka: Život a zjavenia svätej Gertrúdy 1

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

3 Responses

  1. I’ve been visiting this site for years, and it never fails to impress me with its fresh perspectives and wealth of knowledge. The attention to detail and commitment to quality is evident. This is a true asset for anyone seeking to learn and grow.

Comments are closed.

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás