Exorcista reaguje na rapera Lil Nas X a rúhanie celebrít v Hollywoode 

“Žiť ďaleko od Boha, vysmievať sa Bohu, pľuť Mu do tváre a odvážne a úmyselne ho odmietať znamená zvoliť si peklo.” 

Za posledných niekoľko rokov hollywoodske celebrity využili svoje platformy na znesvätenie a rúhanie sa Bohu. Demi Lovato, Beyoncé, Madonna, Sam Smith a mnoho ďalších celebrít zarábajú na zosmiešňovaní nášho Pána, Panny Márie a kresťanstva vo všeobecnosti. Raper Lil Nas X vydal 12. januára svoj najnovší singel “J Christ”. Video a pieseň sa rúhajú Ježišovi, Biblii, ružencu a katolicizmu. Video zobrazuje (okrem iných veľmi rúhavých scén) ako vyzývavo oblečený Ježiš drží ruženec a ukrižuje samého seba opäť na kríži.  

Pieseň vyvolala intenzívny odpor u kresťanov 

Nie je to však prvýkrát, čo sa raper vysmieval kresťanstvu. Takmer všetky jeho piesne či videoklipy obsahujú okultné, či satanistické prvky. V roku 2021 portál ChurchPOP dokonca informoval o tom, že raper navrhol v spolupráci s firmou Nike (ktorá sa neskôr od toho dištancovala) tzv. satanské topánky. Jedná sa o topánky, ktoré si jeho fanúšikovia mohli zakúpiť (len za) 1018 dolárov. Na topánke je umiestnený pentagram, číslo 666 a citát Lk 10:18 (Videl som satana padať z neba ako blesk.) V každom jednom páre topánok je dokonca umiestnená jedna kvapka ľudskej krvi. Dokopy bolo vyrobených 666 párov týchto topánok.

 

V exkluzívnom videu pre portál ChurchPOP otec Dan Reehil z diecézy Nashville reagoval na činy raperaLil Nas X a na rúhanie sa “celebrít” v Hollywoode.  

“Prečo sa celebrity neustále rozhodujú útočiť na kresťanstvo vo svojej práci a umení? No vedia skutočne, čo robia? Myslím si, že niektorí áno, u iných si myslím, že sú úplne ľahostajní nevediac, že rúhanie sa Bohu je tak urážlivé.” 

Musíme sa modliť za ich obrátenie a povedal o Reehil a poukázal na Ježišove slová na kríži: “Otče, odpusť im, lebo nevedia, čo činia.” (Lk 23:34) 

Títo umelci sa Bohu vysmievajú pod rúškom “slobody prejavu”.  

“Máme slobodu – slobodu vybrať si dobro alebo zlo. Pamätáte si, čo povedal Pán Mojžišovi a Židom?” 

Nebesá i zem povolávam dnes za svedkov proti vám. Predložil som ti život i smrť, požehnanie i kliatbu. Vyvoľ si teda život, aby si zostal živý ty i tvoje potomstvo (Dt 30:19) 

“Môžeme si vybrať smrť v mene slobody prejavu, no keď to urobíme, vyberieme si peklo. Peklo je voľba,” pokračoval exorcista. 

“Žiť ďaleko od Boha, vysmievať sa Bohu, pľuť mu do tváre a odvážne a úmyselne Ho odmietať znamená zvoliť si peklo,” varoval.  

“A ak si v tomto živote zvolíš peklo a zlo, môžeš si byť istý, že to bude tvoja odmena v tom budúcom. Vyberaj múdro. Čas je krátky.” 

Zatiaľ čo sa Lil Nas X nedávno za svoje činy ospravedlnil, rúhavé videá neodstránil. 

Modlime sa za jeho obrátenie! 

Modlitba anjela z Fatimy 

Ó, môj Bože, verím v Teba, klaniam sa Ti, dúfam v Teba a milujem Ťa. Prosím o odpustenie pre tých, ktorí neveria v Teba, neklaňajú sa Ti, nedúfajú v Teba a nemilujú Ťa.  

Najsvätejšia Trojica, Otec, Syn a Duch Svätý, s hlbokou úctou sa Ti klaniam a obetujem Ti Najsvätejšie Telo, Krv, Dušu a Božstvo nášho Pána Ježiša Krista prítomného vo všetkých svätostánkoch sveta, na odprosenie všetkých urážok, ktoré sa Ti dostávajú.  

Prosím Ťa, obráť úbohých hriešnikov, pre nekonečné zásluhy jeho Najsvätejšieho Srdca a na orodovanie Nepoškvrneného Srdca Panny Márie. 

Amen. 

Zdroj: https://www.churchpop.com/the-consequences-of-blasphemy-exorcist-responds-to-lil-nas-x-hollywood-desecrating-christianity/  

Exorcista reaguje na rapera Lil Nas X a rúhanie celebrít v Hollywoode  2

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás