Bývalý líder LGBT organizácie sa priznal k vykonávaniu kastrácií naživo a k výrobe detského porna

Ponúkame nasledujúce riadky na zváženie, kde až siaha sloboda a tolerancia so vzájomným rešpektom. Zastavme toto šialenstvo a bojujme za tradičnú rodinu. Chráňme naše rodiny a predovšetkým naše deti, pretože oni sú najzraniteľnejšie. Zverme sa pod ochranný plášť našej nebeskej matky Panny Márie, pri nej sme v bezpečnom prístave, lebo ona nás dovedie k jej synovi Ježišovi. Článok je prevzatý z portálu štandard.sk.

Začínal ako nórsky dúhový aktivista sťažujúci sa na diskrimináciu, skončil ako muž obžalovaný zo zarábania na najväčších perverzitách, aké si vie ľudská myseľ predstaviť. K niektorým zločinom sa priznal len nedávno. O jeho osude sa bude v Spojenom kráľovstve rozhodovať už o pár týždňov. Zoznámte sa, Marius Gustavson.

Niekdajší nórsky LGBT aktivista Marius Gustavson sa priznal k tomu, že v priebehu šiestich rokov na dark webe naživo prenášal zábery vykonávania chirurgických kastrácií mužov platiacemu publiku. Týmto spôsobom zarobil v prepočte asi 230-tisíc eur.

Gustavsonov prípad nie je úplne čerstvý, no iba 19. decembra minulého roka sa prostredníctvom videohovoru na trestnom súde v Londýne priznal k trom ďalším obvineniam z úmyselného vážneho ublíženia na zdraví.

Muž sa momentálne nachádza vo väzbe v známom väzení Belmarsh. Cestu doň si vydláždil už vo februári roku 2022, keď ho zatkli spolu s ďalšími šiestimi mužmi.

V čase svojho zatknutia Gustavson novinárom povedal, že postupy vykonával pomocou burdizzo, nástroja na odstraňovanie semenníkov dobytka. Priznal, že amputované genitálie uchovával vo svojej mrazničke a konzervoval ich v liehu v pivničnom byte.

Gustavson, ktorý prevádzkoval stránku s názvom Eunuch Maker [výrobca eunuchov, pozn. red.], týmto spôsobom uspokojoval fetišistickú komunitu združenú okolo praxe amputovania penisu alebo semenníkov. Prax sa nazýva aj „nulifikácia“.

Bývalý líder LGBT organizácie sa priznal k vykonávaniu kastrácií naživo a k výrobe detského porna 1

Nebol v tom sám

Gustavson bol súčasťou širšej siete mužov, ktorí mu pomáhali a vykonávali fetišistické amputácie a iné procedúry za účelom sexuálneho uspokojenia. Bývalý aktivista si od nich sám nechal amputovať pohlavný orgán a bradavku. Rovnako prišiel o nohu po tom, ako mu ju predtým jeden z jeho spolupracovníkov zmrazil pomocou medicínskej látky, ku ktorej mal ako zdravotník prístup. Z toho dôvodu je dnes pripútaný na invalidný vozík.

Polícia sa v súvislosti s touto sieťou domnieva, že identifikovala najmenej 13 obetí a 29 samostatných trestných činov zahŕňajúcich kastráciu a mrzačenie pohlavných orgánov, obchodovanie s pohlavnými orgánmi a časťami tela, ich predaj a predaj videí a priamych prenosov zo zákrokov.

Krátko po zatknutí v rozhovore pre denník Irish Independent Gustavson povedal, že sám podstúpil amatérsku orchiektómiu [odstránenie semenníkov, pozn. red. ] a rovnakú procedúru vykonal na 58 ďalších mužoch. Vysvetlil, že si nechal chirurgicky odstrániť vlastné genitálie, lebo chcel „vyzerať ako bábika Ken, ktorá tam dole nemá nič“.

Samostatne sa niekdajší bojovník za práva sexuálnych menšín priznal aj k natáčaniu a distribúcii dvoch perverzných videí dieťaťa v období od januára 2017 do januára 2020.

Minulosť dúhového bojovníka

Gustavson pôsobil pred presťahovaním sa do Anglicka vo vedúcej pozícii v nórskej lobistickej LGBT skupine. V rokoch 2001 až 2007 bol konkrétne predsedom predstavenstva regionálnej pobočky Organizácie pre sexuálnu a rodovú rozmanitosť. V tom období táto vôbec najstaršia a najväčšia nórska LGBT organizácia používala názov Národné združenie pre oslobodenie lesieb a gejov (LLH).

Zaujímavosťou je, že britské médiá sa v súčasnosti jeho minulosťou aktivistu nezaoberajú, no vypovedá o nej viacero starších článkov nórskych médií. V minulosti mu azda najväčší priestor poskytovali noviny Drammens Tidende, vôbec druhé najstaršie v krajine. V jednom z vyjadrení pre ne vravel, že jeho združenie má naplánovaných niekoľko návštev škôl. Práve školy sú podľa neho „arénou, ktorej by sa mala venovať najväčšia pozornosť“.

„Čaká nás ešte dlhá cesta, kým budeme môcť povedať, že homosexuáli sú rešpektovaní na rovnakej úrovni ako ostatní […],“ posťažoval sa v roku 2003 pre toto periodikum.

Jeho prípadom by sa mal súd zaoberať na pojednávaní, ktoré je podľa britských webov Daily Mail a Metro naplánované na 4. marca tohto roku. Z medializovaných správ nie je zrejmé, či sa už vtedy rozhodne o výške trestu.

ZDROJ: https://standard.sk/538693/byvaly-lider-lgbt-organizacie-sa-priznal-k-vykonavaniu-kastracii-nazivo-a-k-vyrobe-detskeho-porna

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás