Vo Varšave odmietli podať sv. prijímanie homosexuálnemu podporovateľovi potratov

lgbt vlajka

??Ak nám chcete pomôcť a podporiť nás jednorázovým finančným príspevkom môžete tak urobiť tu ▶️: podporte nás Ďakujeme? za každý príspevok. Prosíme modlite sa za nás??❤

Homosexuáli, feministky a podporovatelia potratov v Poľsku bijú na poplach. Vo varšavskej katedrále Sv. Jána Krstiteľa odmietli provokatérovi Gleb Bartońovi podať sväté prijímanie, čo homosexuálneho provokatéra značne rozrušilo.

Sväté prijímanie chcel provokatér Gleb Bartoń získať počas polnočnej sv. omše. Mal však na sebe symboly pro-choice hnutia a blesk pripomínajúci runový znak SS, ktorý používajú poľské feministky. Duchovný Bartońovi oznámil, že ho pozná, pozná hodnoty, ktoré propaguje, takže sväté prijímanie mu nepodá.

Gleb Bartoń sa s obľubou označuje ako „Unicorn of Women Strike“, protestov sa často zúčastňuje vo vyzývavom oblečení. Na svätú omšu do katedrály sv. Jána Krstiteľa vo Varšave však prišiel v civilnom oblečení, s proticirkevnými odznakmi a symbolmi na kabáte.

Provokatér Gleb Bartoń ostal zaskočený odpoveďou kňaza, ktorý mu oznámil, že mu Eucharistiu nepodá. Eucharistia je Kristovo telo a nesmie sa zneucťovať. Provokatér Gleb Bartoń na stránkach liberálneho a ľavicového denníka Gazeta Wyborcza uviedol, že sa už na kňaza sťažoval na cirkevných úradoch.

Správa v Gazete Wyborcza vyvolala masívnu diskusiu, do ktorej prispievali nenávistnými prejavmi poľskí antiklerikáli a nepriatelia Cirkvi. Blasfémie a útoky voči kresťanom a katolicizmu v diskusii pod článkom presiahli rámec slušnosti, texty sa hemžia nenávistnými prejavmi, ktoré liberáli tak radi odsudzujú v prípade, ak sú namierené proti nim.

Zdroj: https://www.christianitas.sk/vo-varsave-odmietli-podat-sv-prijimanie-homosexualnemu-podporovatelovi-potratov/?fbclid=IwAR2ndb7Jlj0aA32tU3J-kZpieY94JOTi56sqMfYfVXU07HDq8G37b9dbJk8

Vo Varšave odmietli podať sv. prijímanie homosexuálnemu podporovateľovi potratov 1

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Comments are closed.

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás