Program na týždeň 29.11 – 5.12.

Panna Maria sdzr

Pochválený buď Ježiš a Mária! 

Máme pre Vás vynikajúce správy! Opäť sa budeme modliť online NEPRETRŽITÚ RUŽENCOVÚ REŤAZ!!  V mesiaci december sa budeme modliť nepretržite až 13 dní. Reťaz ukončíme 13.12. naživo z pútnického miesta Ľutina. Ak chcete podporiť túto nepretržitú reťaz môžete tak urobiť tu: PODPORTE NÁS. ĎAKUJEME! 

VYBERÁME Z PROGRAMU

  • V čase pandémie pre Vás vysielame naživo sväté omše v týchto časoch:

Pracovné dni:

  • 17:00 RKC Veľké Kostoľany
  • 18:00 Križovany nad Dudváhom

Nedeľa:

  • 9:00 svätá omša + adorácia farnosť Veľké Kostoľany;
  • 11:00  detská svätá omša s pátrom Jankom
  • Každý deň o 15:00 KORUNKA a KRÍŽOVÁ CESTA; v piatok NAŽIVO s o. Matúšom MARCINOM!
  • Nedeľa 15:50 POČÚVAME BOŽIE SLOVO SO SV. FAUSTÍNOU 

ONLINE RELÁCIE:

Program na týždeň 29.11 - 5.12. 1
dominik chmielewski

V stredu 1.12. o 21:00 si nenechajte ujsť online reláciu ZÁZRAČNÉ UZDRAVENIE – zjavila sa mi sv. Faustína, uzdravenie pána Luciana z Talianska 2. časť

V nedeľu 5.12. o 21:00 DOMINIK CHMIELEWSKI – MÁRIA NÁS OCHRÁNI AJ PRED HURIKÁNOM

DÁVAME DO POZORNOSTI

Každodenná pôstna a modlitebná reťaz za Slovensko – hľadáme ochotných veriacich – na každý deň aspoň jedného, ktorý bude ochotný sa v určený deň postiť o chlebe a vode, pomodlí sa ruženec, modlitbu za vlasť, zúčastní sa svätej omše. A tieto všetky modlitby a obety v daný deň obetuje za Slovensko. Ak by ste sa chceli zapojiť napíšte nám a vytvoríme reťaz. Prihlásiť sa môžete pomocou SMS na číslo 0905 785 245.   

ZAUJALI VÁS TIETO ČLÁNKY

Svedectvo – uzdravenie vďaka modlitbám ku cti sv. Šarbela s o. Marcinom

sarbel charbel sdzr

S radosťou sa s Vami chceme podeliť o svedectvo, ktoré nám poslala Pani Zuzana. S manželom veľmi túžili po druhom bábätku, no namiesto radosti zažili množstvo trápení a sklamania skrze 4 potraty. Spolu s o. Matúšom Marcinom sa na našich stránkach modlila s vierou Modlitby ku cti sv. Šarbela. Následne zistila, že je opäť tehotná. Ako to celé dopadlo sa dočítate v nasledujúcom svedectve:

Celý článok nájdete tuhttps://slovenskydohovorzarodinu.sk/clanky/svedectvo-uzdravenie-vdaka-modlitbam-ku-cti-sv-sarbela-s-o-marcinom/

Reakcia pápeža sv. Gregora Veľkého na epidémiu

sv. michal

Po svojom zvolení v r. 590, pápež Gregor viedol kajúcu procesiu veriacich po Ríme. Zatiaľ čo množstvo ľudí prechádzalo mestom v pohrebnom tichu, mor dosiahol také rozmery, že za krátku hodinu padlo na zem mŕtvych 80 ľudí. No sv. Gregor neprestal vyzývať ľudí, aby pokračovali v modlitbách a trval na tom, aby obraz Panny Márie namaľovaný sv. Lukášom a uchovávaný v Bazilike Santa Maria Maggiore, niesli na čele procesie. Mor sa v 6. storočí považoval za Boží trest. No nádej do nášho príbehu prináša vízia Archanjela Michala, ktorý sa neskôr objavil na hrade s mečom v rukách.

Celý článok nájdete tu:

https://slovenskydohovorzarodinu.sk/clanky/reakcia-papeza-sv-gregora-velkeho-na-epidemiu/

Medžugorie – Adventné posolstvo Panny Márie

Program na týždeň 29.11 - 5.12. 2

Advent je časom, kedy nás Mária zvlášť pozýva k stíšeniu sa. Vyzýva nás, aby sme svoj zrak upreli na Ňu a Jej Syna. My sme si pre vás v čase adventu pripravili niekoľko relácií na túto tému. V tejto relácii je hosťom Terka Gažiová zo spoločenstva Svetlo Máriino, ktoré pôsobí v Medžugorí. Terka hovorí o momentálnej situácii u nich v Medžugorí a dáva do pozornosti posolstvo Márie o advente. Taktiež sa v relácii veľa hovorí o tom, k čomu nás naša Matka pozýva. Ak nepoznáte pátra Slavka Barbarića, všetko o jeho živote sa dozviete práve v tejto relácii. Pozývame vás modliť sa spolu so spoločenstvom z Medžugoria každého 2. v mesiaci na úmysel za neveriacich. 

Celý článok nájdete tu

https://slovenskydohovorzarodinu.sk/clanky/medzugorie-adventne-posolstvo-panny-marie/

Program na týždeň 29.11 - 5.12. 3

NA ZÁVER VÁS PROSÍME O PODPORU

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

Len vďaka Vám a Vašim príspevkom Vám prinášame nepretržité modlitebné reťaze, online relácie, modlitby sv. ruženca každodenne aj s kňažským požehnaním, novény, zaujímavé informácie zo Slovenska aj zo sveta a ešte omnoho viac! Nestojí za nami žiadny investor, nepoberáme dotácie. Fungujeme vďaka dobrovoľným príspevkom malých darcov medzi ktorých sa môžete zaradiť aj Vy! Aj vďaka Vám môžeme viacej bojovať za našu vieru, deti, rodiny, národ tradície… 

https://slovenskydohovorzarodinu.sk/podporte-nas-2/

ĎAKUJEME VÁM!

Za našich dobrodincov sa modlíme a pravidelne dávame odslúžiť svätú omšu.

SLEDUJTE NAŠE STRÁNKY 

www.slovenskydohovorzarodinu.sk

www.somkatolik.sk

SLEDUJTE SOCIÁLNE SIETE

Slovenský dohovor za rodinu 

Som katolík

SLEDUJTE NAŠE YOUTUBE KANÁLY

Slovenský dohovor za rodinu

Som katolík

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás