Svedectvo – uzdravenie vďaka modlitbám ku cti sv. Šarbela s o. Marcinom

sarbel charbel sdzr

S radosťou sa s Vami chceme podeliť o svedectvo, ktoré nám poslala Pani Zuzana. S manželom veľmi túžili po druhom bábätku, no namiesto radosti zažili množstvo trápení a sklamania skrze 4 potraty. Spolu s o. Matúšom Marcinom sa na našich stránkach modlila s vierou Modlitby ku cti sv. Šarbela. Následne zistila, že je opäť tehotná. Ako to celé dopadlo sa dočítate v nasledujúcom svedectve:

Pochválený buď Ježiš Kristus!

Moje svedectvo začína 22. decembra 2020, kedy som zistila že som znova tehotná. Ku gynekológovi som sa objednala až po vianočných sviatkoch. Celé Vianoce sme s manželom boli veľmi radostný, pretože o druhé bábätko sme sa snažili už viac ako 2 roky. Za tie dva roky sme bohužiaľ zažili 4 potraty. S manželom sme sa dohodli, že nikomu zatiaľ nič nepovieme až kým mi to nepotvrdí môj gynekológ. 14. januára som teda šla ku gynekológovi na vyšetrenie. Hneď ako mi začal doktor robiť sono, som videla na jeho tvári, že asi niečo nieje v poriadku. Keď mi naklonil obrazovku, ukázal mi že ten plod nevyzerá tak ako by na 8. týždeň tehotenstva mal vyzerať, bol príliš malý a úplne na okraji maternice. Povedal mi, že ak do týždňa nepotratím tak mám prísť znova na vyšetrenie. 21.1. 2021 sa bohužiaľ potvrdili doktorove slová a ja som znova potratila. Nešla som však na čistenie, lebo s doktorkou v nemocnici sme sa dohodli že mi budú podávať každý deň injekcie aby som sa dobre vyčistila. Tento potrat som už znášala veľmi ťažko. Bola som naozaj veľmi utrápená ale musela som sa premáhať pretože doma mám dcérku a ďakovala som Bohu že mám aspoň ju. Od 13. februára do 21. som sa každý deň modlila ruženec k sv. Šarbelovi a 22. Februára som sa cez internet modlila s vami otec Matúš celú novénu k sv. Šarbelovi, ktorú som celú preplakala a úprimne prosila aby nám dožičil ešte jedno dieťatko. Čas plynul a ja som čakala, kedy mi príde prvá menštruácia. Prešlo asi 8 týždňov od potratu a stále nič, tak som si spravila tehotenský test a ten znova vyšiel pozitívny. Veľmi som sa rozplakala, ale nie od radosti ale od zúfalstva, pretože prvé čo mi napadlo bolo že znova potratím a znova budem zažívať tie veľké bolesti, fyzické aj duševné. Znova som sa objednala na vyšetrenie. Bola som veľmi nervózna a bála som sa. Keď ma začal doktor vyšetrovať, naklonil mi obrazovku a ja som sa rozplakala. Tentokrát od radosti. Plod vyzeral presne tak ako mal vyzerať. Aj doktor sa usmieval, nasadil mi injekcie na riedenie krvi, ktoré som si sama mala pichať až do pôrodu a ďalšie lieky na udržanie plodu. Vtedy som si tak sama pre seba povedala, že každý mesiac sa budem od 13. do 21. modliť deviatnik ku sv. Šarbelovi. Popritom som sa snažila modliť aj svätý ruženec aj keď sa mi to nedarilo každý deň. 6.novembra sa nám o 3. hodine ráno narodila krásna dcérka. Pôrod bol veľmi rýchly. O 2. mi odtiekla plodová voda a o 3. bola malinká na svete – sen každej rodičky 😀 Ďakujem sv. Šarbelovi že nás na jeho príhovor pán Boh vyslyšal. Nieje to po prvý raz kedy nám sv. Šarbel pomohol. S pozdravom Pani Zuzana.

Aj vďaka tomu, že sa s nami delíte o svoje príbehy, zážitky a svedectvá vidíme, že modlitba na spoločný úmysel zmysel má. Napriek tomu, že niesme fyzicky prítomní na tom istom mieste, kňažské požehnanie, či požehnanie relikviami nikdy neminie svoj účinok. Sv. Šarbel ukázal, že sa zaujíma o každého jedného z nás a chce nám vyprosovať uzdravenie a pomoc v našich ťažkostiach.

DEVIATNIK ku svätému Šarbelovi vysielame vždy od 12. do 21. dňa v mesiaci o 20:00. 22. dňa v mesiaci sú MODLITBY KU CTI SV. ŠARBELA s O. MATÚŠOM MARCINOM o 20:00 s požehnaním relikviami.

podporte nás

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

One Response

Comments are closed.

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás