Halloween – oslava diabla

Ak sa bližšie pozrieme na tento pohanský sviatok, zistíme, že vôbec nie je taký nevinný ako ho prezentujú dokonca už aj na školách. Odvádza pozornosť od našich pôvodných sviatkov (duše zomrelých a všetkých svätých) a „nevinne sa oslavuje“ smrť. Veď čo je na tom zlé dať deťom sladkosti a pochváliť ich akú hroznú masku majú, ba dokonca si dať pred dom tekvicu so sviečkou. Vypočujte si toto video a dozviete sa ako to vlastne je.  

 Halloween – z obsahu videa:

  • Pohanský „sviatok“, keď deti prezlečené za bosorky, duchov či netvorov kričia: „obdarujte nás, lebo vám niečo vyvedieme!“
  • Deťom sa tento „sviatok“ páči, lebo je spojený s napätím, tajomnom a sladkosťami
  • Z histórie vieme, že je to najväčší sviatok bosoriek, zlých duchov oslavovaný ako deň smrti. 
  • Druidi v tú noc chodili po domoch a hľadali dieťa alebo pannu ako ľudskú obeť. Ako vďaku za takúto obeť nechali pred domom vyrezanú tekvicu so sviečkou z ľudského tuku. Takto označený dom diabli nechali na pokoji.
  • Deti zmrzačené alebo zabité počas Halloweenu nie sú náhody. Sú to obete pre Satana. 
  • Ak pristúpite na túto hru a dáte deťom sladkosť, vlastne prinášate obeť zlu a modloslužbu.
  • Najvyšší pohanský kňaz hovorí: Označené domy vyrezanou tekvicou  so sviečkou (symbol prekliatej duše) poukazujú na tých, ktorí sympatizujú so satanistami a pohanskými rituálmi.
  • Naša biblia prikazuje: „A nezúčastňujte sa na neplodných skutkoch tmy, radšej ich kárajte.“ 
  • Halloween je diabolský, pohanský, obetný deň.   

Neprehliadnite video – história vraždenie,..:

Video – kratšie, 7min, zostrihané fakty z predchádzajúceho videa:

Pridajte sa k nám!
Zapáľte hromničnú sviečku, padnite na kolená a modlite sa s nami.
Noc počas sviatku Hallowen je naj ezoterickejšia a najsatanickejšia noc celého roka. Počas tejto noci z nedele (31.10 ) na pondelok na (1.11.) sa chceme modliť a zadosťučiniť za všetky svätokrádeže, ktoré budú spáchané počas tejto noci. Tento duchovný boj nám pomôže vyhrať sv. ruženec., modlime sa ho spoločne v rámci 31 dňového nepretržitého ruženca za Slovensko.

Aktuálny projekt – KLIKNI TU: pripravujeme pre Vás

🎃 Halloween – oslava diabla 🎃

Minimálne 2000 rokov pred Kristom keltskí druidi po celej Európe slávili 1. novembra sviatok Samhaina, pána smrti a zlých duchov. Oslava sa konala väčšinou formou PRINÁŠANIA OBETÍ a tými boli, u týchto nadmieru tolerantných druidov, prevažne ľudia, ale aj kone, mačky, čierne ovce a kravy. Druidi, a to obzvlášť radi, naložili obete do veľkého dreveného panáka, niekedy aj niekoľko desiatok naraz a zapálili ho.

Bývalý, našťastie, najvyšší kňaz Keltskej tradície, Tom Sanguinet, povedal, že: „Moderný sviatok, ktorý voláme Halloween, má svoj pôvod v splne mesiaca, ktorý je najbližší 1.novembru, ktorý je novým rokom bosoriek. Bol to čas, kedy sa „duchovia (démoni) dostali na vrchol svojej moci a vracali sa na zem.“ Vo svojom výroku pokračuje: „Halloween je čisto a absolútne zlej podstaty a nie je tu niečo, čo by niekedy malo alebo bude mať spoločné alebo prijateľné s Pánom Ježišom.“

Odporúčame Vám prečítať si: Každý potrat otvára dvere pekla a vypúšťa nových démonov

Chodenie od domu k domu počas Halloweenu, v Amerike praktizované deťmi, má svoj pôvod z praxe druidov, ktorí chodili od domu k domu a žiadali obete. Tí, ktorí niečo dali, dobytok alebo človeka (najlepšie pannu alebo dieťa, lebo obeť nevinnej bytosti duchom lepšie „šmakovala“), boli zahrnutí do modlitieb; kto odmietol, ten bol zahrnutý do prekliatí. Nevďačníkom sa na dvere namaľoval hexagram, aby zlí duchovia vedeli, kam majú ísť. Z toho pochádza detská tradícia: obdarujte nás, lebo vám niečo vyparatíme, ktorú môžeme sledovať v amerických filmoch. Malí „druidi“ si vynucujú sladkosti. Bývali pohanský kňaz Tom Sanquinet to komentuje: „Keď dáte halloweenovú sladkosť, v skutočnosti prinášate obeť falošným bohom. Tým sa zúčastňujete na modloslužbe.“ Tekvice slúžili na viditeľné označenie tých domácností, ktoré už priniesli obeť a uctievajú boha smrti (kto by to tak asi mohol byť, ten boh smrti, keď sv. Augustín píše, že „všetci bohovia pohanov sú zlí duchovia) a teda im nemá ubližovať. Väčšinou ich inštalovali samotní druidi ako odplatu za poskytnutú obeť. Podobnú prax môžeme pozorovať u všetkých indoeurópskych pohanov, vrátane hinduistických ctiteľov bohyne smrti Kali. Už podľa vizuálnej prezentácie táto forma zábavy má všetky znaky, ktoré boli vždy v kresťanstve pripisované satanizmu a v pohanstve zlým duchom a božstvám smrti.

„Zosnulý exorcista Padre Amorth, ktorý navštevoval Pátra Pia z Pietrelciny dvadsaťšesť rokov, hovoril o Halloweene takto:“ Halloweenska párty je oslava pre diabla ktorý, aj keď je oslavovaný čo i len jednu noc, si už robí nárok na túto osobu. […] Je mi veľmi ľúto, že Taliansko, podobne ako zvyšok Európy, sa vzďaľuje od Pána Ježiša a dokonca vzdáva hold Satanovi. Halloweenska párty je akousi špiritistickou seansou prezentovanou formou hry. Diablova prefíkanosť tkvie práve v tom. Všimnite si, že všetko je prezentované v hravej, nevinnej forme. Ani hriech v dnešnom svete už nie je hriechom. Všetko je ale zamaskované vo forme potreby, slobody či osobného potešenia. Človek sa stal svojim vlastným bohom, teda presne to, čo chce diabol “

Neprehliadnite: Zastavme vraždenie nevinných detí

𝐊𝐚𝐭𝐨𝐥𝐢́𝐜𝐤𝐲𝐦 𝐫𝐢𝐞𝐬̌𝐞𝐧𝐢́𝐦 𝐣𝐞 𝐮́𝐩𝐥𝐧𝐞́ 𝐨𝐝𝐦𝐢𝐞𝐭𝐧𝐮𝐭𝐢𝐞 𝐚𝐤𝐞𝐣𝐤𝐨𝐥̌𝐯𝐞𝐤 𝐯𝐚̈𝐳𝐛𝐲 𝐧𝐚 𝐇𝐚𝐥𝐥𝐨𝐰𝐞𝐞𝐧 𝐚 𝐝𝐨̂𝐤𝐥𝐚𝐝𝐧𝐞́ 𝐩𝐨𝐦𝐞𝐧𝐨𝐯𝐚𝐧𝐢𝐞 𝐩𝐨𝐡𝐚𝐧𝐬𝐤𝐞́𝐡𝐨 𝐚 𝐬𝐚𝐭𝐚𝐧𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜𝐤𝐞́𝐡𝐨 𝐜𝐡𝐚𝐫𝐚𝐤𝐭𝐞𝐫𝐮 𝐭𝐨𝐡𝐭𝐨 „𝐬𝐯𝐢𝐚𝐭𝐤𝐮“. Kto sa bude zahrávať s nečistými silami a bude akceptovať podobné kultúrne podnety, tak ten sa dostáva do ohrozenia, že zatratí svoju dušu. Akýkoľvek kompromis je nemožný.

Zdroj: christianitas.sk, spracovala Tradičná katolícka ženskosť

podporte nás sdzr

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

3 Responses

  1. KULTÚRA SMRTI (nielen) V PRIEVIDZI ?? preniká aj na Slovensko v podobe skryte satanského kultu Halloween.. V Prievidzi na námestí bol v piatok program pre „deti“. Na plátne pódia kostra-smrťka a okolo nej smrťkové tekvice.. A pĺĺĺno najmenších deti pozeralo z dola… Program zakončili pubertiačky nevhodným tancom pre najmenšie deti a rodičov.. Ktoré hypnotizované aj s rodičmi na toto zlé divadlo nemo a nechápavo pozerali.. Šokoval ma text anglickej piesne na ktorú v čiernom hard rokovom rebelskom oblečení tieto pubertiačky vyzývavo twerkovali počas refrénu na slová ,,Kill this love“ ,,Kill this love“ (Zabi túto lasku !!! Zabi túto lasku !!! ) Mantra smrti… pre plody lásky a života? Pre naše slovenské deti.. Výučba okultizmu slobodne a verejne.. Napadlo ma … toto nie je nejaký naschvál !!! … Toto dakto financuje a cielene pripravuje. Ale kto? Toto nie je náhoda… Bolo mi ľuto nevedomých rodičov k čomu to svoje deti priviedli a čo jedovaté podvedome nasávajú.. „ne.Vinná!“ hra na smrťkové tekvice má deti priviesť k okultizmu cestou ,,nevinnej hr?“Hallowen je obetný pohanský deň démonom… Aj kapela s podobným názvom bola neskryte satanistická a širila sataniznus a prekliatie po svete… „Nevinne“ zlou rockovou hudbou.. Hroznými textami..

Comments are closed.

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás