Každý potrat otvára dvere pekla a vypúšťa nových démonov

Všetky deti, ktoré majú byť zavraždené svojimi rodičmi o tom vedia a plačú. A nebo sa trasie.

Na každej potratovej klinike sú milióny a milióny diablov, ktorí si užívajú potrat. Každou ďalšou krvou zavraždeného nevinného dieťaťa démon Lucifer rozbíja pečať, otvára dvere pekla a vypúšťa padnutých anjelov – tých najmocnejších z pekla.

A títo diabli napádajú ľudí skrze ich inteligenciu. Ovládajú a kontrolujú ľudí skrze médiá. Bránia ich uvažovaniu a robia z ľudí otrokov. A preto je veľmi veľa hriechu, chorôb, homosexuality, ľudí bez lásky, ľudí, ktorí majú prázdne srdcia. Preto je toľko ateistov… Lucifer miluje intelektuálnych ľudí, pretože sa k nim dostáva skrze ich inteligenciu. Dáva moc vládam, aby mohol vládnuť vo všetkých národoch. Vkladá svoje zákony smrti do ústav – eutanáziu, potraty – všetko čo je mimo Božiu vôľu. A tak vytvára národy, ktoré sú prekliate, pretože sa stávajú otrokmi diabla.

Aj veľmi múdri teológovia, ktorí nezohnú koleno pred Najsvätejšou sviatosťou sú diablom napádaní v ich inteligencii. Hovoria, že peklo a očistec neexistujú. Že Kristus, nie je skutočne prítomný v Eucharistii… Toto všetko zlo a túto veľkú moc dávame Luciferovi skrze potraty.

Gloria Polo – žena, ktorá zomrela, zažila osobný súd a Pán Ježiš ju poslal späť na zem aby o tom povedala iným ľuďom

Všetky naše články a zaujímavé relácie na tému potrat nájdete tu:

ZASTAVME VRAŽDENIE NENARODENÝCH DETÍ

Každý potrat otvára dvere pekla a vypúšťa nových démonov 1

podporte nás sdzr

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

One Response

  1. Máte k tomu aj nejaké konkrétne dôkazy? podľa akých prístrojov meriate prítomnosť démonov napr. na území Slovenskej republiky? Vie sa presný počet démonov? Videl niekedy niekto z vás brány pekelné? v biblii sa totižto nič takéto nespomína tak by ma zaujímalo odkiaľ ste na to prišli.

Comments are closed.

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás