Tento obsah je len pre prihlásených!

DOKUMENT o Eucharistii s názvom „JA SOM“

Slovenský dohovor za rodinu vďaka Vašim modlitbám a Vašej podpore prináša pre slovenských divákov premiéru dokumentu s názvom „Ja som“.

Dokument pojednáva o veľkom dare, v ktorom sa z lásky k nám dáva samotný Boh – Eucharistii. Vystupuje v ňom Catalina Rivas – bolívijská mystička, ktorej sa už viac ako dve desaťročia vždy na Veľký piatok otvárajú stigmy. Svetu odovzdáva posolstvá Pána Ježiša a Panny Márie. Hoci nemá ani stredoškolské, ani teologické vzdelanie, najhlbšie teologické pravdy vyjadruje bezprostredne a pozoruhodne jednoducho. Na Slovensku je známa svojimi viacerými publikáciami ako napr. Prežívaj svätú omšu, Kristovo utrpenie a iné.

Okrem jej výpovedí v dokumente odoznie viacero svedectiev o Eucharistických zázrakoch od ich očitých svedkov (Sokolka, Lanciano), zázračnom uzdravení a záchrane vďaka Eucharistii. Každý kto si s otvoreným srdcom pozrie tento dokument, už nikdy nebude pozerať na Eucharistiu len ako na kúsok chleba…

„Už sa deje veľa dobra a bude ho ešte viac ak ľudia pochopia, že Pán Ježiš je v hostii skutočne živý…“

TRAILER K DOKUMENTU JA SOM SI MÔŽETE POZRIEŤ TU:

DOKUMENT „JA SOM“ SI MÔŽETE POZRIEŤ TU:

Podporte aktuálne projekty – KLIKNI TU: pripravujeme pre Vás

Zastávame tradičné hodnoty v súlade s učením Katolíckej Cirkvi. Hlavnou snahou Slovenského dohovoru za rodinu je šíriť Eucharistickú a mariánsku úctu. Organizujeme modlitbové akcie na národnej aj medzinárodnej úrovni, RUŽENCOVÉ A PÔSTNE reťaze, NonStop modlitby svätého RUŽENCA naživo, pravidelné ONLINE RELÁCIE so zaujímavými hosťami na rôzne duchovné témy, denné modlitby NAŽIVO S KŇAZOM – svätý ruženec, zasvätenie, modlitby za uzdravenie a oslobodenie s kňažským požehnaním, ŽIVÉ PRENOSY z pútnických miest a ADORÁCIE. Zaoberáme sa MARIÁNSKYMI ZJAVENIAMI, DUCHOVNÝM ROZLIŠOVANÍM a životopismi svätých. Prinášame denne zaujímavé ČLÁNKY a aktuality zo Slovenska aj zo sveta. ĎAKUJEME, ŽE SA S NAMI MODLÍTE, SLEDUJETE NÁS A PODPORUJETE NÁS.

NESTOJÍ ZA NAMI ŽIADEN INVESTOR ČI SPONZOR. AJ TENTO DOKUMENT MOHOL VZNIKNÚŤ IBA VĎAKA VÁM ❤️❤️❤️ ĎAKUJEME VÁM

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

2 Responses

  1. I was very pleased to uncover this great site. I need to to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely appreciated every bit of it and I have you bookmarked to look at new information on your blog.

Comments are closed.

Prihlásiť sa

Registrovať sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás