Máriina prosba

Som len služobnica. Maličká a chudobná. No stal sa mi zázrak, moje srdce sa zapáčilo Bohu. Vybral si ma, neviditeľnú v očiach sveta, no pre Neho tak dôležitú a nenahraditeľnú. To večné Slovo zhliadlo na svoje stvorenie a umožnilo mu podieľať sa na spáse chudobných. Chudobných na lásku. Nezaujímalo ho bohatstvo, či lesk viditeľných pôžitkov, hľadel len na pokoru duše.

V jeden obyčajný deň, keď som pracovala a modlila sa, zjavil sa mi anjel a zvestoval mi správu, ktorá zmenila dejiny. Mal sa vo mne zrodiť neobyčajný život, malo vo mne začať byť srdce Vyvoleného. Nie iba zhluk buniek, ale Svätosť bytia, život. Nemám dôkaz, ktorý by Ťa presvedčil. Len sa Ťa chcem opýtať, ako si podľa Teba vznikla? Kedy si začala žiť? Nie z vôle muža, z vôle Boha a tak viem, že si chcená a milovaná, plánovaná veľkým Tvorcom, ktorý nerobí chyby.

Nehľadaj prosím východiská a ospravedlnenia svojich skutkov, hľadaj dôvody, prečo dať šancu životu, chcenému Bohom. On si nás vyvolil, aby sme boli schránkami a ochrankyňami bezbranných. Len v náš môžu biť dve srdcia, len v Nás môžu dúfať v nebo dve duše.

Zrodil sa vo mne Spasiteľ, v Tebe Jeho túžba po tom, aby si bola matkou, aby si mi porozumela. Nedovoľ, aby Ťa ovládol strach od Zlého, ktorý túži len ničiť. Jedinou istotou je Nehybný Hýbateľ, ktorý v Teba verí. Nezostaň len prachom, staň sa vďaka svojej odvahe kúskom nebies. Lebo v nádeji sme si všetci rovní.

Prosím Ťa o Tvoje ,,fiat,, láske a darovaniu sa.

Autor: Dominika Buraľová

Podporte aktuálne projekty – KLIKNI TU: pripravujeme pre Vás

Zastávame tradičné hodnoty v súlade s učením Katolíckej Cirkvi. Hlavnou snahou Slovenského dohovoru za rodinu je šíriť Eucharistickú a mariánsku úctu. Organizujeme modlitbové akcie na národnej aj medzinárodnej úrovni, RUŽENCOVÉ A PÔSTNE reťaze, NonStop modlitby svätého RUŽENCA naživo, pravidelné ONLINE RELÁCIE so zaujímavými hosťami na rôzne duchovné témy, denné modlitby NAŽIVO S KŇAZOM – svätý ruženec, zasvätenie, modlitby za uzdravenie a oslobodenie s kňažským požehnaním, ŽIVÉ PRENOSY z pútnických miest a ADORÁCIE. Zaoberáme sa MARIÁNSKYMI ZJAVENIAMI, DUCHOVNÝM ROZLIŠOVANÍM a životopismi svätých. Prinášame denne zaujímavé ČLÁNKY a aktuality zo Slovenska aj zo sveta. ĎAKUJEME, ŽE SA S NAMI MODLÍTE, SLEDUJETE NÁS A PODPORUJETE NÁS.

NESTOJÍ ZA NAMI ŽIADEN INVESTOR ČI SPONZOR. AJ TENTO DOKUMENT MOHOL VZNIKNÚŤ IBA VĎAKA VÁM ❤️❤️❤️ ĎAKUJEME VÁM

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás