Jim Caviezel: Chcem aby ste mali odvahu vyjsť do tohto sveta a bez ostychu vyjadrili svoju vieru na verejnosti!

,,Chcem, aby ste všetci vyšli do tohto pohanského sveta. Chcem, aby ste mali odvahu vyjsť do tohto pohanského sveta a bez ostychu vyjadrili svoju vieru na verejnosti! Svet potrebuje hrdých bojovníkov posilnených vierou. Bojovníkov, ako boli sv. Pavol a sv. Lukáš. Ktorí riskovali svoje mená a svoju povesť, aby priniesli vieru a lásku v Ježiša Krista celému svetu. Boh volá každého z nás k vykonaniu veľkých vecí. Ale ako často Ho my zrádzame, odhadzujúc Ho, ako len nejaké rozmazanie mysle! Teraz je čas aby naša generácia prijala toto volanie. Volanie Boha, vyzývajúceho každého z nás, aby sme sa úplne oddali Jemu. Aby sme svoj zrak upierali na nežnú ruku, ktorá nás vedie. 

Veľký svätý z Osvienčimu – sv. Maximilián Kolbe povedal, že: ,,Ľahostajnosť je najväčším hriechom dvadsiateho storočia.“ Bratia a sestry, je to rovnako aj najväčším hriechom dvadsiateho prvého storočia. Musíme pretrhnúť túto ľahostajnosť. Ľahostajnosť, ktorá toleruje zlo. Iba naša viera a múdrosť v Kristovi nás môžu zachrániť. Ale k tomu potrebujeme bojovníkov, pripravených riskovať svoju povesť, svoje mená a dokonca aj svoje životy, aby sa postavili na stranu pravdy. 

Oddeľte sa od tohto skazeného pokolenia! Buďte svätí! Neboli ste stvorení len ako doplnok, narodili ste sa, aby vás bolo vidieť. Každá generácia musí vedieť, že sloboda nie je to, že si môžeme robiť, čo chceme, ale že máme robiť správne veci. Toto je sloboda, ktorú vám prajem. Slobodu od hriechu, slobodu od vašich slabostí, slobodu od otroctva, ktoré nám spôsobuje hriech. Toto je sloboda, za ktorú sa oplatí zomrieť. 

Spomínam si, čo povedal Mel Gibson v jeho filme Statočné srdce svojej armáde: ,,Prišli ste tu bojovať ako slobodní ľudia – slobodní ľudia, ktorými aj ste. A čo by ste robili s touto slobodou? Bojovali by ste? Oni povedali: ,,Nie. Utečieme a budeme žiť.“ 

Pri boji môžete zomrieť, no ak utečiete budete žiť. Po nejakom čase, keď budete umierať, o niekoľko rokov vo svojej posteli, dali by ste všetko, aby ste dostali ešte jednu šancu. Jednu šancu, aby ste sa mohli vrátiť a povedať svojim nepriateľom: Môžete si zobrať náš život, ale nikdy nie našu slobodu.  Každý človek zomrie, ale nie každý človek skutočne aj žije. Všetci musíme bojovať, aby sme ubránili slobodu. A musíme žiť, moji drahí. Musíme žiť s Bohom, Duchom Svätým – ako štítom a s Ježišom – ako mečom. Pripojme sa k Michalovi Archanjelovi a všetkým anjelom, a pošlime Lucifera a jeho sluhov naspäť do pekla – tam, kam patria!

Spracovala Dominika Knapová

TENTO ÚŽASNÝ PRÍHOVOR JIMA CAVIEZELA SI MÔŽETE POZRIEŤ TU:

Podporte aktuálne projekty – KLIKNI TU: pripravujeme pre Vás

Jim Caviezel: Chcem aby ste mali odvahu vyjsť do tohto sveta a bez ostychu vyjadrili svoju vieru na verejnosti! 1
Jim Caviezel: Chcem aby ste mali odvahu vyjsť do tohto sveta a bez ostychu vyjadrili svoju vieru na verejnosti! 2
Jim Caviezel: Chcem aby ste mali odvahu vyjsť do tohto sveta a bez ostychu vyjadrili svoju vieru na verejnosti! 3

Ďalší rozhovor s hercom Jimom Caviezelom nájdete tu:

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás