ZBRAŇ pre KRÍZOVÉ OBDOBIE

⛓️,,…Reťaz, s ktorou veľký drak má byť zviazaný, je formovaná cez modlitbu vykonanú so mnou a prostredníctvom mňa. Touto modlitbou je modlitba svätého ruženca.“ (Mariiné slová, ktoré nám dala prostredníctvom talianskeho kňaza Stefana Gobbiho, dňa 7.októbra 1992, Blumfeld – Nemecko)

✨ Ruženec je metóda boja nielen o deti, rodinu, ale aj o svoj národ, svet a Cirkev. Matka Božia v Gietrzwalde, vo Fatime, v Kibeho a v Akite stále volá, aby sme sa modlili ruženec. V ňom vidí záchranu pre svet. ,,Modli sa veľa ružencov. Len ja ťa môžem zachrániť pred nešťastím, ktoré príde. Každý, kto mi uverí, bude spasený.“ Povedala Panna Mária v Akite (Japonsko). Z tohto dôvodu Zlý túto modlitbu nenávidí.

⛓️Počas exorcizmov sa hnevá, keď sa niekto modlí ruženec. Exorcista Pellegrino Ernetti opísal, ako počas exorcizmov satan kričal: ,,Nenávidím ruženec… Ten ničomný a odporný nástroj tej Ženy je pre mňa ako kladivo, ktoré mi rozbíja hlavu… Ach, koľko bolesti mi spôsobujú!“

✨ O podobných skúsenostiach hovorí mnoho exorcistov. Sám satan to vysvetlil: ,,Gniavi ma, ťaží, gniavi ma tá reťaz s krížom na konci! Lenže je vás málo, ktorí sa ho modlíte (myslel ruženec), v porovnaní s celým svetom! Je pre mňa dobré, že je to tak, pretože mi škodí…“ Mária vie, aká veľká je sila ruženca.

⛓️ V Modrej knihe dáva posolstvo, kde potvrdzuje vlastnými slovami silu ruženca: ,,…Táto reťaz vskutku má úlohu najprv obmedziť činnosť satana, potom ho uväzniť a nakoniec zmariť každú jeho aktivitu. Reťaz svätého ruženca má úlohu najprv obmedziť konanie môjho protivníka. Každý ruženec, ktorý sa modlíte so mnou, má účinok obmedzovať činnosť Zlého, aby sa duše vyhli zlým vplyvom a aby bola daná väčšia sila expanzii dobra v živote všetkých mojich detí. Reťaz sv. ruženca má tiež za úlohu uväzniť satana, čo znemožní jeho konanie a stále viac oslabí silu jeho diabolskej moci. Preto každý dobre pomodlený ruženec je tvrdým úderom, zasadeným mocnostiam zla, je príspevkom k zbúraniu jeho kráľovstva. Reťaz svätého ruženca bude mať nakoniec ten výsledok, že satan bude úplne zneškodnený.“ (Mariiné slová, ktoré nám dala prostredníctvom talianskeho kňaza Stefana Gobbiho, dňa 7.októbra 1992, Blumfeld – Nemecko)

✨ Dnes nemáme inú modlitbovú možnosť, nemáme nič účinnejšie než ruženec. Dostali sme ho ako silnú pomoc. Samotná Matka Božia hovorí: ,,Ruženec je modlitba, s ktorou som ja sama prišla z neba, aby som vám ju dala. Pokračujte v jeho modlitbe.“ (Modrá kniha, 1979) Samozrejme, ak chceme, môžeme žiť bez neho. Ale prečo? Oveľa bezpečnejšie je kráčať životom spolu s ním.

⛓️ Zamyslime sa nad tým. A ak nás Mária prosí, aby sme sa modlili ruženec, môžeme ju odmietnuť?

✨Táto modlitba je osobným putom, ktoré nás spája s Matkou. Vďaka nemu sme neobyčajne blízko vo vzťahu s Máriou. To môže byť ďalším dôvodom, pre ktorý nás v zjaveniach volá k tejto modlitbe. Matka Božia chce, aby sme s ňou boli čo najužšie spojení a víťazili nad satanom.

⛓️ Mnohí svätí viedli duchovný boj s ružencom v ruke a práve preto sa stali víťazmi. Skrze Pannu Máriu boli vždy bližšie k jej synovi Ježišovi Kristovi. Kto chce zvíťaziť nad mocnosťami temna a vyhrať boj o večný život, o deti, rodinu, ale aj o svoj národ, svet a Cirkev bude kráčať tou istou cestou.

Text a obrázok pripravil: Mikuláš Lipták – Rytier Nepoškvrnenej ⚔️💙

Zdroje:

▪️Posledné Máriino volanie/Piotr Glas; zakúpiť knihu si môžete na tomto odkaze: https://www.zachej.sk/produkt/34703/posledne-mariino-volanie/

▪️Modrá kniha. knihu môžete nájsť na tomto odkaze: http://mkh.sk/

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás