Zázraky Dona Dolinda a Novéna odovzdanosti – skutočný príbeh

Páter Pio nazval Dona Dolinda „svätým“ a povedal, že „celý raj“ je v jeho duši. Pán Ježiš sa rozhodol dať svetu Novénu odovzdanosti prostredníctvom dona Dolinda a jej milosti menia svet. Zázraky sa dejú. Svedčí o tom nasledujúci skutočný príbeh.

Pred rokom a pol sedel Abraham v katolíckom kostole neďaleko svojho domu v Uvalde v Texase a prosil Boha o pomoc. Netušil, čo má robiť. Jeho milovanej manželke Maricele diagnostikovali rakovinu mozgu. Agresívny a oslabujúci glioblastóm jej spôsobil, že nemohla pracovať vo svojej práci detskej psychologičky a Abraham, učiteľ telocviku v miestnej základnej škole, sa snažil uživiť svoju rodinu a zároveň sa starať o svoju manželku a ich štyri deti. Účty sa však hromadili a rodine Gonzalesovcov hrozilo, že príde o dom.

V to isté popoludnie našiel Abrahám vo svojej aplikácii Hallow novénu odovzdania. Hneď sa ju začal modliť a potom sa ju modlil každý deň. Milosti, ktoré dostal, boli okamžité. Rodina si dokázala udržať dom a problémy, ktoré sa zdali neprekonateľné, sa zrazu dali zvládnuť. Z Abrahamovej perspektívy sa tieto milosti dali vysvetliť len ako zázrak, ktorý pripisoval novéne odovzdania.

Pokračoval v modlitbe denne, niekedy sa modlil celých deväť dní v ten istý deň. Počúval ju cez aplikáciu v práci aj v aute. Dodávalo mu to silu vytrvať v skúškach, ktorým čelil, keď sa staral o svoju milovanú manželku v jej chorobe. 

Ráno 24. mája 2022 nechal Abraham svoje deti v troch rôznych školách, ako to robil každé ráno. Mariceline záchvaty jej znemožnili pomáhať s vozením detí do školy, a tak ich Abraham priviedol pred odchodom do svojej práce na Robbovej základnej škole. 

Potom, čo Abraham vysadil svoje najmladšie dieťa, začal počas jazdy do práce počúvať 4. deň Novény odovzdania vo svojej aplikácii. Každý jeden deň pred 24. májom Abraham vždy parkoval na tom istom mieste: na zadnom parkovisku školy. Jeho škola mala dve parkoviská – neohradené vpredu a oplotené vzadu. Vždy prešiel cez bránu a zaparkoval vzadu.

Keď však v to ráno zaparkoval na zadnom parkovisku, novéna odovzdania, ktorú počúval, nebola ukončená. Abraham sa pozrel na bránu a rozhodol sa pokračovať v jazde za rohom na predné parkovisko, aby mohol bez prerušenia dokončiť modlitbu. Zaparkoval svoje auto na prednom parkovisku. 

O 11:25 sa mu skončilo obedňajšie vyučovanie a začala sa 30-minútová prestávka na obed. Každý deň, keď sa táto prestávka začala, utekal Abrahám k autu, aby sa odviezol domov skontrolovať Maricelu a dať jej jedlo. Potom sa vrátil späť do školy. 

Keď bežal k autu, počul buchot. Potom počul: Muž preskočil plot – 15 stôp od brány zadného parkoviska – a mal zbraň. Abraham sa pozrel smerom k bráne a videl, ako muž zdvihol zbraň a začal strieľať. Abraham okamžite začal kričať na deti a učiteľov na ihrisku, aby ich varoval, aby utiekli do úkrytu. V strašných hodinách, ktoré nasledovali, strelec zabil 21 detí a učiteľov. 

„Vidíš, že zlo rastie namiesto toho, aby slablo?“ Ježiš hovorí v 4. deň Novény odovzdania – tie isté slová, ktoré Abraham počúval v to ráno na ceste do školy. „Neboj sa. Zavri oči a povedz mi s vierou: Buď vôľa tvoja. Postaraj sa o to.“ Hovorím vám, že sa o to postarám… a urobím zázraky, keď ich bude treba.“

Abrahamovi začalo voľno o 11:25. O pár minút neskôr padli prvé výstrely. Keby bol zaparkoval na zadnom parkovisku, ako to robil každý deň, narazil by tam na toho ozbrojenca. Podľa správ strieľal strelec na každého, kto mu stál v ceste. 

V ten deň Abraham takmer okamžite vedel, že vďaka novéne odovzdania, prostredníctvom dona Dolinda, mu Ježiš zachránil život. Váha tohto uvedomenia bola v tej chvíli taká ťažká, že sa nemohol pohnúť. Len sa začal nahlas modliť. 

Keby sa Abrahám v ten deň nemodlil novénu odovzdania – ak by zaparkoval na zadnom parkovisku ako vždy – jeho žena by dnes bojovala s rakovinou mozgu bez toho, aby sa o ňu staral. Ich štyri deti by zostali bez otca. 

Namiesto toho sa mohol o Maricelu počas posledného roka postarať, keďže sa jej stav zhoršil. Minulý rok v marci strávila týždne na jednotke intenzívnej starostlivosti po tom, čo jej nádor rastúci v malom mozgu spôsobil hemoragickú mŕtvicu. Vďaka Bohu sa teraz zotavuje a znovu naberá sily.

Pre ich rodinu to bolo obdobie obrovského utrpenia. No ako sa ich skúšky zväčšovali, rástla aj ich viera. Abraham dostal od Ježiša zázraky prostredníctvom dona Dolinda a teraz sa modlí, aby don Dolindo ešte neskončil. S touto nádejou Abrahám žiada ešte jeden zázrak: aby bola Maricela uzdravená na príhovor dona Dolinda. 

Ó, Ježišu, odovzdávam sa ti, postaraj sa o všetko!

ZDROJ: https://doverujem-a-verim.blogspot.com/2023/05/zazraky-dona-dolinda-novena.html

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás