Vy ste naša obrana – nedajte hlas progresívnej ideológii

Milí priatelia,

je dôležité ísť na voľby! V sobotu budete mať príležitosť.  Nebudeme Vám hovoriť, koho voliť. O jediné Vás chcem poprosiť. Nevoľte progresívnu ideológiu! Objavuje sa aj na obecnej či mestskej úrovni. Nepodceňujte túto oblasť! Nejde iba o cesty a chodníky. Nedajte sa zmanipulovať peknými videjkami na facebooku.  Lebo potom od lídrov VÚC, miest a obcí budete vy alebo  možno Vaše deti v školách počúvať mätúce ideológie a budete mať zodpovednosť za tých, čo podporujú nevhodné kultúrne akcie či nemorálnu výchovu v školách.

Príkladom toho, čo sa môže stať, keď neprejavíme svoj názor vo voľbách je Európsky parlament. Európsky parlament našu Alianciu za rodinu výslovne menoval vo svojom rozhodnutí. Normálne by sme zrejme potešili takému „sústredeniu sa“ na našu prácu a očakávali ocenenie za úspešné iniciovanie  prvého demokratického občianskeho referenda. Bohužiaľ demokraciu si v EÚ predstavujú inak a odsúdeniahodná vražda, ktorá pripravila o budúcnosť dvoch mladých ľudí bola zneužitá progresívnymi politikmi na presadzovanie ich ideológie.

Európsky parlament klame a zasahuje do dobrej povesti Aliancie za rodinu, keď nás obvinil zo živenia nenávisti a zastrašovania. Európsky parlament klame, keď tvrdí: „referendum proti LGBTIQ+ osobám sa konalo vo februári 2015 po tom, ako konzervatívna Aliancia za rodinu s podporou cirkvi zhromaždila 400 000 podpisov a vyzvala na hlasovanie o prísnejšej legislatíve proti LGBTIQ+ osobám;“.

V referende sa nehlasuje o prísnejšej legislatíve. V referende sa hlasuje o otázkach, na ktoré je odpoveď „áno“ alebo „nie“. A aj v prípade pozitívnej odpovede na otázky by vôbec neprinieslo  „prísnejšiu“ legislatívu a už vôbec nie  legislatívu „proti LGBTIQ+ osobám“, iba by zachovalo súčasný status quo. V čase prijatia do Európskej únie ani v čase referenda sme nemali registrované partnerstvá, nemali sme iné manželstvo ako manželstvo muža a ženy, nemali sme iné párové adopcie ako adopcie manželom, nemali sme povinnú sexuálnu výchovu. Snaha o uchovanie status quo v hodnotách, s ktorými sme vstupovali do EÚ bola označená za živenie nenávisti. 

Nevieme sa brániť. Nikto z Európskeho parlamentu nemal záujem nás počúvať a hľadať pravdu. Nikto z poslancov nás neoslovil, hoci vedeli, že sa hlasuje výslovne o nás a našom mene.

Politici pred voľbami sľubujú slušnosť a chcú „spájať“ a teraz dostávame nenávisť. Bolí ma, že tak málo poslancov malo  odvahu  byť priamo v hlasovaní proti  takýmto urážlivým slovám voči Slovensku, voči Slovákom, ale aj voči cirkvám, ktoré úprimne s láskou zastávali hodnoty rodiny a manželstva.

Jedinou našou obranou môže byť už len Váš hlas vo voľbách, ktorý nedáte progresívnej ideológii.

S úctou

JUDr. Mgr. Anton Chromík, PhD.

predseda

Aliancia za rodinu

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

One Response

Comments are closed.

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás