Vedci z NASA vs. obraz Panny Márie z Guadalupe

🧑‍🔬VEDCI z NASA vs. OBRAZ PANNY MÁRIE z GUADALUPE🤱Ⓜ️

🖼️ Obraz „našej milej Panej z Guadalupe“ bol prvých sto rokov vystavený bez akejkoľvek ochrany pred vplyvmi počasia a dotykmi, no napriek tomu sa nerozpadol, aj keď tilma z hrubých vlákien agávy, do ktorej bol vtlačený, zvyčajne máva životnosť nanajvýš dvadsať rokov.

🎨 Obraz skúmali maliari, nositelia Nobelovej ceny, vedci NASA, pričom výsledky priniesli množstvo prekvapujúcich odhalení:

▪️potvrdili, že ani najlepší umelec by nedokázal namaľovať takýto nádherný obraz na taký hrubý a nedokonalý materiál (podkladom je látka utkaná z vlákien agávy).

▪️Nedajú sa tu zistiť žiadne ťahy štetcom a ani pôvod farieb sa nedá zistiť.

▪️ Zachovanie kvality a farieb po tak dlhej dobe je nevysvetliteľné! Dodnes pôsobia živo.

▪️Hviezdy na plášti Panny Márie sú usporiadané v podobných konšteláciách ako hviezdy na nebi nad Mexikom presne v okamihu, keď bol obraz odhalený pred biskupom.

▪️Keď sa na obraz pozeráte zblízka, má normálnu veľkosť, keď sa od neho vzdialite, opticky sa zväčšuje.

▪️ Laboratórnym skúmaním Máriinho oka sa zistilo, že sa správa ako oko živého človeka.

▪️Obraz si udržiava konštantnú teplotu 36,6 °C, čo zodpovedá priemernej teplote ľudského tela.

▪️Špecialisti z NASA zároveň objavili v obraze srdcovú frekvenciu. Ukázalo sa, že pulz je 115 úderov za minútu ako tĺkot srdca bábätka v maternici!

Ⓜ️ Všetko, čo nachádzame na obraze nebeskej Panny, má určitý význam. Napríklad farba jej odevu prezrádza jej kráľovský pôvod. Tyrkysovomodrý nefrit mal väčšiu cenu než zlato. Ružovkastá farba šiat symbolizuje rannú zoru, ktorá znamená, že Panna Mária je predzvesťou zrodenia Boha.

🖼️ HISTÓRIA OBRAZU Z GUADALUPE a NEVYSVETLITEĽNÉ (ZÁZRAČNÉ) JAVY

▪️V roku 1791 sa na pravú hornú stranu tilmy nešťastnou náhodou vyliala kyselina močová. Do tridsiatich dní sa poškodené tkanivo bez akéhokoľvek zásahu zázračne zrekonštruovalo.

▪️V roku 1921 v chráme vybuchla bomba, v dôsledku tlakovej vlny sa ohol aj obrovský bronzový kríž, ale obraz zostal ako jediný úplne neporušený.

▪️V roku 2007 počas svätej omše za deti zabité pred narodením bolo asi hodinu pozorované nevysvetliteľné svetlo na zázračnom obraze Panny Márie Guadalupskej. Zdalo sa, že vychádza z maternice a má tvar a veľkosť, a taktiež tiene charakteristické pre ultrazvukový obraz ľudského embrya.

🖼️ Dá sa povedať, že guadalupský obraz má dar jazykov, pretože sa prihovára každému v jeho vlastnej reči – k vedcom sa obracia jazykom vedy, k historikom jazykom dejín, k antropológom jazykom antropológie a k domorodým americkým Indiánom sa toto zjavenie zo 16. storočia prihovorilo prostredníctvom obrazu – symbolu, skrze ktorého dokázali nájsť vieru v Trojjediného Boha a pochopiť množstvo dôležitých odkazov o Božej láske.

Ⓜ️ MÁRIA NÁS VŽDY VEDIE k BOHU.

Text a obrázok pripravil: Mikuláš Mária Lipták – Rytier Nepoškvrnenej ⚔️💙

Zdroj: Zjavila sa Panna Mária – kniha: https://www.zachej.sk/produkt/37579/zjavila-sa-panna-maria/

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

One Response

Comments are closed.

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás