SVÄTÝ JOZEF CHRÁNI CIRKEV

🛡️ ⚔️🛡️ Počas prenasledovania Cirkvi v Mexiku sa blahoslavený Miguel Pro obrátil na svätého Jozefa o pomoc, aj svoju primičnú svätú omšu slávil pri oltári svätého Jozefa. Napokon odovzdal svoj život ako mučeník pred popravnou čatou, v jednej ruke držiac kríž, v druhej ruženec a meno svätého Jozefa vo svojom srdci. Blahoslavený Miguel nám ponúka slová útechy v ťažkých časoch, v ktorých žijeme: ,,Pevné sa držte Ježiša, Márie a Jozefa. Sú s nami. Dôverujte Božej prozreteľnosti.“

🛡️ Svätý Jozef chráni Cirkev. Dnešná doba je plná pohoršenia, zmätku a rozdelenia. Nie je ľahké ostať verný, horlivý a plný nádeje. My však máme dôvod na nádej. Boh nás nikdy neopustí, ani svätý Jozef nás nikdy neopustí. Vie, čo sa deje v Cirkvi. Vie, že na Cirkev sa útočí zvonku (zo strany satana a sveta) i zvnútra (zo strany jej detí).

🛡️ Neveríte mi? Svätý pápež Pavol VI. sa 29. júna 1972 vyjadril, že,, do Cirkvi sa dostal satanov dym“. Mal pravdu. Cirkev je v neporiadku, satanov dym prenikol až do jej najvyšších úrovní. Ak chceme odstrániť tento dym a obnoviť krásu Cirkvi, musíme konať pokánie a vrátiť sa k poriadku. Neexistuje iná cesta.

🛡️Ježiš nikdy nesľúbil, že každý člen Cirkvi bude svätý. Povedal, že kúkoľ i pšenica budú rásť spoločne. Našou úlohou je zostávať v blízkosti svätého Jozefa a takto byť pšenicou a nie kúkoľom.

🛡️ Dnes je v Cirkvi veľa problémov. Ale neprechádzajte hneď do iného tábora, prosím! Až príde jeho čas, nebeský Otec zasiahne a my znovu uvidíme Cirkev v jej sláve. Svätý pápež Ján XXIII. v tejto súvislosti povedal: ,,Aby sme boli vernými a pokornými spolupracovníkmi na Božom pláne pre náš život, okrem ochrany Panny Márie potrebujeme aj ochranu svätého Jozefa, najmocnejšieho orodovníka.“

🛡️ Všetko je v rukách Božej prozreteľnosti, len nestrácajte dôveru a držte sa pevne Ježiša, Márie a Jozefa. Sú s nami.

Spracoval: Mikuláš Lipták – Rytier Nepoškvrnenej ⚔️💙

Obrázok vytvoril: Mikuláš Lipták Zdroj: Zasvätenie sa svätému Jozefovi/Donald H. Calloway

Knihu Zasvätenie sa svätému Jozefovi s môžete kúpiť tu: Zasvätenie sa svätému Jozefovi (Donald Calloway) • Zachej.sk

zasvätenie sv. jozefovi

Podporte aktuálne projekty – KLIKNI TU: pripravujeme pre Vás

Zastávame tradičné hodnoty v súlade s učením Katolíckej Cirkvi. Hlavnou snahou Slovenského dohovoru za rodinu je šíriť Eucharistickú a mariánsku úctu. Organizujeme modlitbové akcie na národnej aj medzinárodnej úrovni, RUŽENCOVÉ A PÔSTNE reťaze, NonStop modlitby svätého RUŽENCA naživo, pravidelné ONLINE RELÁCIE so zaujímavými hosťami na rôzne duchovné témy, denné modlitby NAŽIVO S KŇAZOM – svätý ruženec, zasvätenie, modlitby za uzdravenie a oslobodenie s kňažským požehnaním, ŽIVÉ PRENOSY z pútnických miest a ADORÁCIE. Zaoberáme sa MARIÁNSKYMI ZJAVENIAMI, DUCHOVNÝM ROZLIŠOVANÍM a životopismi svätých. Prinášame denne zaujímavé ČLÁNKY a aktuality zo Slovenska aj zo sveta. ĎAKUJEME, ŽE SA S NAMI MODLÍTE, SLEDUJETE NÁS A PODPORUJETE NÁS.

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás