RTVS homosexuálna propaganda za peniaze daňových poplatníkov

Keď sa prehodnotili kritériá platenia poplatkov za sledovanie verejnoprávnych médií na Slovensku, z dovtedy kladenej požiadavky vlastnenia televízneho alebo rozhlasového prijímača, na vlastníctvo elektrickej zásuvky v mieste bydliska, bolo tým rozumnejším občanom zrejmé, že štedro dotovaná inštitúcia sa v tušení poklesu záujmu divákov poistila, aby jej nevyschol výdatný finančný prameň. Mnohí však netušili, že si štátom dotovaní pokrokoví „umelci“, a ich nadriadení bábkoherci, zabezpečili týmto spôsobom paradoxné financovanie svojich progresivistických zvráteností, aj skrze peniaze slovenských kresťanov.

Nový seriál RTVS, na ktorý upozornil pomocný biskup Bratislavskej arcidiecézy Jozef Haľko, ako na morálne pochybný, plne potvrdzuje túto paradoxnú situáciu: z verejných zdrojov sú financované projekty, ktoré sú v striktnom rozpore s elementárnou kresťanskou morálkou. No a vzhľadom na to, že kresťania tvoria nominálne ešte stále viac ako polovicu populácie (aj keď očakávané výsledky sčítania dávajú tušiť, že o 10 rokov to možno už tak nebude), tak táto väčšina je nútená financovať propagáciu sexuálneho správania, ktoré svojim deťom označujú ako zvrátené.

V seriáli, ktorý je svojím obsahom aj bez erotizujúcich scén dokonalou ukážkou politicky korektného „umenia“ (téma migrantov), sa otvorene ukazuje lesbický sexuálny vzťah, vrátane jeho telesných prejavov. Biskup Haľko kriticky porovnáva súčasnú propagandu s marxistickou:

To, ako bol tu prezentovaný lesbický homosexuálny vzťah, jednoducho si nezadá ani s marxistickými ideologickými príručkami, ako treba manipulovať diváka. Najprv navodíme sympatiu k hlavnému hrdinovi a potom, v pravej chvíli, ten hlavný hrdina prezentuje takú vlastnosť, ktorú treba ideologicky podsunúť tým, ktorí tento seriál pozerajú.“

Obzvlášť problematické je, že zmienený seriál bol vysielaný v čase, keď sa pri obrazovkách vyskytujú deti.

Celý článok nájdete na: https://www.christianitas.sk/rtvs-homosexualna-propaganda-za-peniaze-danovych-poplatnikov/

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás