Program na týždeň 13.12. – 19.12.

Panna Maria sdzr

Pochválený buď Ježiš a Mária! 

Dňa 13.12. sme ukončili nepretržitú 13 dňovú ružencovú reťaz z pútnického miesta Ľutina. Modlili sa s nami naživo o. arcibiskup Ján Babjak, o. biskup Ján Kuboš, kňazi, rehoľné rády i spoločenstvá. Ďakujeme Vám, že sme opäť spoločne vytvorili jednu veľkú reťaz nepretržitej modlitby svätého ruženca, ktorá má skutočne veľkú silu!  

Program na týždeň 13.12. - 19.12. 1

VYBERÁME Z PROGRAMU

  • V čase pandémie pre Vás vysielame naživo sväté omše v týchto časoch:

Pracovné dni:

  • 17:00 RKC Veľké Kostoľany
  • 18:00 Križovany nad Dudváhom

Nedeľa:

  • 7:30 svätá omša + adorácia farnosť Veľké Kostoľany;
  • 11:00  detská svätá omša s pátrom Jankom
  • Každý deň o 15:00 KORUNKA a KRÍŽOVÁ CESTA; v piatok NAŽIVO s o. Matúšom MARCINOM!
  • Nedeľa 15:50 POČÚVAME BOŽIE SLOVO SO SV. FAUSTÍNOU 

ONLINE RELÁCIE:

Program na týždeň 13.12. - 19.12. 2

V stredu 15.12. o 21:00 si nenechajte ujsť online reláciu sestra EMMANUELA Z MEDŽUGORIA – NOVÉ ČASY SÚ VEĽMI BLÍZKO

dominik chmielewski

V nedeľu 19.12. o 21:00 DOMINIK CHMIELEWSKI – 5 PODMIENOK DOBREJ A ÚČINNEJ SPOVEDE

Piotr Glas

POZOR NOVINKA!! V PIATOK 17.12. ONLINE RELÁCIA PIOTR GLAS – CIRKEV SA NACHÁDZA V OBROVSKEJ BÚRKE

DÁVAME DO POZORNOSTI

Nakoľko YouTube zablokoval náš video kanál Slovenský Dohovor, prosíme Vás🙏 o registráciu na web dohovoru, aby sme Vás vedeli informovať o našich akciách⏩ https://slovenskydohovorzarodinu.sk/novinky/⏩ buďte od nás informovaní, pridajte do našej skupiny na SIGNÁLE✅ https://signal.group/#CjQKIOYST_sjnlPoVGz5xrR6vdFiujkMPFeTTea1bshx4wxhEhBTZsYCzt8lW4Xw6pCaO7Mc

KAŽDÝ DEŇ 5:00 – 6:00 RANNÁ MODLITBA SV. RUŽENCA NAŽIVO Z PÚTNICKÉHO MIESTA HÁJIČEK

Každodenná pôstna a modlitebná reťaz za Slovensko – hľadáme ochotných veriacich – na každý deň aspoň jedného, ktorý bude ochotný sa v určený deň postiť o chlebe a vode, pomodlí sa ruženec, modlitbu za vlasť, zúčastní sa svätej omše. A tieto všetky modlitby a obety v daný deň obetuje za Slovensko. Ak by ste sa chceli zapojiť napíšte nám a vytvoríme reťaz. Prihlásiť sa môžete pomocou SMS na číslo 0905 785 245.   

ZAUJALI VÁS TIETO ČLÁNKY

Dominik Chmielewski – sv. Jozef a rodina

svätá rodina jozef sdzr

O svätom Jozefovi je všeobecne známe, že je patrónom rodín, otcovstva a robotníkov. My vám v tomto článku ukážeme, prečo sa stal týmto patrónom, ako sa spoznal s Máriou a prečo ju tak nesmierne miloval a takto zmenil dejiny ľudstva. Pozývame vás prečítať si dva skutočné príbehy, ako mocne pôsobí svätý Jozef. Zodpovieme na jednu z najčastejších otázok ,,Prečo mnohí rodičia nedostávajú pre seba i svoje deti to, o čo prosia?“ A v neposlednom rade vám prezradíme, ako sa nebáť prijať Boží plán a ako aj v utrpení dôverovať Bohu. 

Celý článok nájdete tuhttps://slovenskydohovorzarodinu.sk/clanky/dominik-chmielewski-sv-jozef-a-rodina/

Kardinál Müller: Hranica pozemskej moci sa končí pri slobode viery a svedomia

Program na týždeň 13.12. - 19.12. 3

Kardinál Müller, emeritný prefekt Kongregácie pre náuku viery poskytol rozhovor americkému portálu National Catholic Register. Vyzýva biskupov a kňazov, aby sa postavili proti povinnému očkovaniu a zatvoreniu kostolov pre neočkovaných.

Kardinál Gerhard Ludwig Müller pôsobil medzi rokmi 2012 až 2017 na pozícii prefekta Kongregácie pre náuku viery. Osoba, ktorá zastáva tento post je označovaná aj za strážcu viery, keďže jej úlohou je dbať o to, aby sa správne vykladalo učenie katolíckej cirkvi. Tento post počas pontifikátu pápeža Jána Pavla II. dlhé roky zastával Joseph Ratzinger, neskorší pápež Benedikt XVI. Krátky rozhovor pre americké periodikum National Catholic Register sa venoval najmä dvom aktuálnym otázkam: povinnému očkovaniu a zatvoreniu chrámov pre neočkovaných.

Celý článok nájdete tu: https://slovenskydohovorzarodinu.sk/clanky/kardinal-muller-hranica-pozemskej-moci-sa-konci-pri-slobode-viery-a-svedomia/

Hodina milosti – Rosa Mystica

ruža rosa mystica sdzr
ruža rosa mystica sdzr

Mária je ruža mystická, mystické mesto. Je svetlom svetla. Láskou lásky. Životom života. Je púčikom rozvinutým uprostred Božej trojice. Je stromom života, ktorý vypučal. Rastie a rozkladá svoje úrodné vetvičky po celom svete. Duše vykúpené v Jej krvi Ju právom nazývajú Matkou a vzývajú Ju pod týmto menom. Vytvárajú najkrajšiu ozdobu Otcovho domu. 

V dnešných časoch nám mariánske zjavenia mnoho povedia. Zjavenia v Montichiari sú ďalším z Jej výkrikov, kde nás žiada, aby sme počúvali a prebrali sa.  Mária pri zjaveniach hovorí, čo nás čaká a ako sa na to môžeme pripraviť. Ona sa zjavuje pred udalosťami, ktoré sa stanú, ale stále opakuje, že tieto udalosti sa môžu napraviť a takto nám dáva nádej. Len pokáním dokážeme nápravu. Ak sa obrátime na Máriu, Ona nás bude bezpečne viesť k svojmu Synovi. S Máriou zvíťazíme, len nemajme strach a buďme odvážni!

Celý článok nájdete tu

https://slovenskydohovorzarodinu.sk/clanky/hodina-milosti-rosa-mystica/

Program na týždeň 13.12. - 19.12. 4

NA ZÁVER VÁS PROSÍME O PODPORU

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

Len vďaka Vám a Vašim príspevkom Vám prinášame nepretržité modlitebné reťaze, online relácie, modlitby sv. ruženca každodenne aj s kňažským požehnaním, novény, zaujímavé informácie zo Slovenska aj zo sveta a ešte omnoho viac! Nestojí za nami žiadny investor, nepoberáme dotácie. Fungujeme vďaka dobrovoľným príspevkom malých darcov medzi ktorých sa môžete zaradiť aj Vy! Aj vďaka Vám môžeme viacej bojovať za našu vieru, deti, rodiny, národ tradície… 

https://slovenskydohovorzarodinu.sk/podporte-nas-2/

ĎAKUJEME VÁM!

Za našich dobrodincov sa modlíme a pravidelne dávame odslúžiť svätú omšu.

SLEDUJTE NAŠE STRÁNKY 

www.slovenskydohovorzarodinu.sk

www.somkatolik.sk

SLEDUJTE SOCIÁLNE SIETE

Slovenský dohovor za rodinu 

Som katolík

SLEDUJTE NAŠE YOUTUBE KANÁLY

Slovenský dohovor za rodinu

Som katolík

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás