Prebudia sa konečne kresťanskí charizmatici v parlamente?

Nové usmernenie o zmene pohlavia, ktoré podpísal minister zdravotníctva, nominant Oľano, Vladimír Lengvarský, spustilo kritiku do radov charizmatikov, ktorí sedia v parlamente. Kresťania už dlhšie diskutujú o tom, čo ich zástupcovia v parlamente robia. Interupcie sú stále vo forme, ktorá je takmer na počkanie, LGBTI komunita si dlhé roky podporuje svoje projekty finančne cez rôzne ministerstvá a v týchto dňoch bolo podpísané už vyššie spomenuté usmernenie.

To, že štýl politiky, ktorý vedú charizmatici je cesta do slepej uličky už nie je žiadne tajomstvo. Komentár z denníka Štandard len otvorene pomenúva to, čo už dlhší čas vieme. Charizmatici roky tvrdili, že byť roztrúsení v každej politickej strane je výhoda.

Po voľbách v roku 2020 liberálne médiá spustili mediálnu vojnu a plač, že vláda, ktorá prichádza je najkonzervatívnejšia od vzniku Slovenska. Že zákon o potratoch je v podstate minulosť a čo nás ešte čaká. A dnes, po viac ako dvoch rokoch vlády vidíme, že práve opačnej strane barikády sa darí ďaleko lepšie.

Čo kresťanskí charizmatici v parlamente robia? Kedy sa zobudia? Absolútne nezareagovali na antropologické herézy, kroré idu proti učeniu rímskokatolíckej Cirkvi aj zdravému rozumu.

Až po zverejnení výzvy  Antona Chromíka ministrovi Lengvarskému v denníku Štandard, petícii CitizenGO (ktorú môžete podpísať tu), a ostrom statuse na Facebooku Slovenskeho dohovoru za rodinu zareagovali poslanci Anna Záborská a Richard Vašečka, ktorí majú zastupovať záujmy veriacich v parlamente a začali sa zaujímať o daný problém.

Odborný pohľad na danú problematiku nájdete tu – https://www.youtube.com/watch?v=d2SL1swvUUM

Otvorený list ministrovi napísal aj vdp. Štefan Mordel. Jeho znenie si môžete prečítať tu.

Poslanec Martin Čepček sa pýtal na hodine otázok priamo premiéra, Eduarda Hegera, ktorý sa netají tým, že prichádza z charizmatického prostredia, či už nie je čas na výmenu ministra Lengvarského za tento, ale aj ďalšie prešľapy počas pandémie.

Otázka:

Vážený pán premiér, nedávno vyšla petícia na citizengo na zastavenie gender aktivít nominanta Oľano ministra Lengvarského.  Výšiel ste z prostredia charizmatických kresťanských spoločenstiev. Nemáte pocit , že na záväzky voči kresťanom a konzervatívcom zabúdate? Aký postoj zaujmete voči pánovi ministrovi? Nie je najvyšší čas aj po iných kauzách na jeho odvolanie ?

Odpoveď premiéra, v ktorej ignoroval jasnú otázku, zároveň je z jeho odpovede jasné, že on žiadny problém nevidí, dokonca ministra Lengvarského chváli. Odpoveď si pozrite tu: https://www.youtube.com/watch?v=4pyq6DWopF0

Čo dodať?

Charizmatici v parlamente nielen nič nevykonali, ale svojou rozdrobenosťou prispeli k tomu, aby sa šírila ideológia, ktorá je zvrátená, ničí ľudské osudy, ale hlavne, bojuje proti Katolíckej Cirkvi.

podporte nas - prispevky

? Nakoľko nás sociálne siete začali blokovať prosíme Vás? o registráciu aby sme Vás vedeli informovať o našich akciách: prihláste sa na odber noviniek

Spracovala: redakcia

Zastávame tradičné hodnoty v súlade s učením Katolíckej Cirkvi. Hlavnou snahou Slovenského dohovoru za rodinu je šíriť Eucharistickú a mariánsku úctu. Organizujeme modlitbové akcie na národnej aj medzinárodnej úrovni, RUŽENCOVÉ A PÔSTNE reťaze, NonStop modlitby svätého RUŽENCA naživo, pravidelné ONLINE RELÁCIE so zaujímavými hosťami na rôzne duchovné témy, denné modlitby NAŽIVO S KŇAZOM – svätý ruženec, zasvätenie, modlitby za uzdravenie a oslobodenie s kňažským požehnaním, ŽIVÉ PRENOSY z pútnických miest a ADORÁCIE. Zaoberáme sa MARIÁNSKYMI ZJAVENIAMI, DUCHOVNÝM ROZLIŠOVANÍM a životopismi svätých. Prinášame denne zaujímavé ČLÁNKY a aktuality zo Slovenska aj zo sveta. ĎAKUJEME, ŽE SA S NAMI MODLÍTE, SLEDUJETE NÁS A PODPORUJETE NÁS.

NESTOJÍ ZA NAMI ŽIADEN INVESTOR ČI SPONZOR. AJ TENTO DOKUMENT MOHOL VZNIKNÚŤ IBA VĎAKA VÁM ❤️❤️❤️ ĎAKUJEME VÁM

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

One Response

  1. Nedávno sa mi v schránke objavil leták fašistickej strany,ktorej predseda bol odsúdený za podporu fašizmu.
    A v letáku sa čuduj svete spomína ako ich priaznivec vdp. Štefan Mordel. Takže len toľko k jeho svetonázorom.

Comments are closed.

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás