Piotr Glas: peklo existuje a je hrôzostrašné, Mária však zvíťazí

Aké prostriedky pomáhajú v duchovných bojoch? Prečo duchovné boje prichádzajú? Ako si poradiť s duchovnými ťažkosťami? Ako vyzerá peklo? Prečo zohráva Mária takú dôležitú úlohu? Poznáme nástroj na duchovnú prevenciu? 
peklo sdzr

PEKLO EXISTUJE A JE HRÔZOSTRAŠNÉ, MÁRIA VŠAK ZVÍŤAZÍ 

Duchovný svet existuje, či sa nám to páči alebo nie. Dnes sa riešia mnohé kauzy o pekle. Je vôbec peklo? A ak je, je prázdne? Emeritný exorcista P. Glas jasne vysvetľuje, že peklo je, existuje, a je hrozné. 

Ak mladý človek nemá pevnú vieru v Boha, ale len chabú vieru, či vieru v seba samého, ľahko upadne do pokušení.

!!Mladí zvyčajne nemajú žiadnu ochranu sviatostí!!

AKO SI PORADIŤ S DUCHOVNÝM OSLOBODENÍM 

Veriaci človek denne zažíva množstvo duchovných útokov. Pri ich prežívaní máme v Cirkvi účinné prostriedky: 

  1. Duchovné sprevádzanie (aby človek nebol sám)
  2. Svätá spoveď
  3. Sviatosti 
  4. Vnútorná disciplína 
  5. Svätý ruženec 
  6. Eucharistia
  7. Čítanie svätého písma, atď. 

Ak prichádzajú útoky, človek sa začína brániť a je to správne. Nemáme sa poddávať. Útoky Boh dopúšťa, lebo má s nami plán, alebo sme si ich zavinili sami. 

podporte nás sdzr

AKO PRICHÁDZAJÚ DUCHOVNÉ ÚTOKY

  • Najčastejšie skrze ľudí (zlomyseľnosť, ohováranie, klamstvá)
  • Cez choroby (Otec Glas vraví, že naňho doľahla choroba tesne pred exorcizmom, či pred modlitbami oslobodenia. To sú útoky Satana.)

ČO ROBIŤ AK ČLOVEK PREŽÍVA ŤAŽKOSTI V DUCHOVNEJ SFÉRE 

Piotr Glas jednoznačne odporúča vyhľadať kňaza, duchovného vodcu. Taktiež je dobrým riešením psychológ, ale psychológ kresťan. Lebo ak psychológ, či psychiater sám neverí, ako môže nasmerovať človeka na správnu duchovnú cestu. 

PEKLO EXISTUJE

Otec Glas mal osobne kontakt s diablom. Poznáme rôznych mystikov, napríklad sestru Faustínu. Peklo poznáme z Fatimských zjavení. Od ľudí, ktorí peklo videli. Všetko je realita pekla. Realita démonov, toho čo robia. Aké spustošenie robia s duchovným životom a so životom každého z nás. 

ZOZNAM DUCHOVNÝCH OHROZENÍ SPÍSANÝ EXORCISTAMI 

Napr. Harry Potter, hudba Beyoncé, rozprávky od Walt Disney, techno hudba. U niektorých vecí treba byť opatrný, ale mnoho vecí zo zoznamu je pravdivých. Mladí sú v tomto smere mnohokrát oklamaní dokonca kňazmi. Ak sme veriacimi, ak žijeme podľa prikázaní, ak žijeme podľa Boha a sme chránení Jeho Krvou, sme ochránení pred týmito nástrahami. Ak však človek nežije nábožensky, sám sa vystavuje tomuto zlu. Musíme si zvoliť vhodné ,,ochranné prostriedky.“ Ak to nespravíme, je to naša hlúposť. Prvá línia obrany je žiť s Pánom Bohom, žiť duchovný život. Byť duchovne zdravý. 

V katolíckej Cirkvi máme všetko. Satan k nám nepríde, nemá šancu sa k nám dostať. Nemá k nám prístup, ak žijeme podľa prikázaní učenia Cirkvi. 

ÚLOHA MÁRIE 

Boh dal človeku moc – Máriu, nadvládu nad démonmi. Mária je človek a žena a Satan to nemôže zniesť. Piotr Glas spomína, že raz pri exorcizme robil všetko možné s krížom, Satan sa ani nepohol. Ale ak otec spomenul Máriu, diabol šalel. Zlý to nemôže zniesť, pretože Mária bola pokornou služobnicou, ženou a stvorením. Mária nie je bohyňa. Je ľudské stvorenie, ktoré dokáže rozmliaždiť hlavu Satana. Nevieme prečo dal Boh Márii takú moc. Vieme však, že Matka je na našej strane a zvíťazí, toto je v Biblii. Tam, kde už nič nepomáhalo, prišla Panna Mária a bolo po diablovi. 

RUŽENEC – NÁSTROJ DUCHOVNEJ PREVENCIE 

Ruženec má veľkú moc. Je to modlitba jednoduchá a práve v tomto je jej moc. Mária sa modlí s nami. Každým Zdravas Mária ničíme Satana. Diabol nedokáže zvládnuť to, ak sa človek modlí ruženec, vtedy šalie a kričí. 

MÁRIA ZVÍŤAZÍ 

Žijeme v čase hrozného zmätku. Existuje jediná správna cesta – cez Máriu. Ak Matke hovoríme o čomkoľvek, v tej chvíli sme pripravení k ďalšiemu Jej zasväteniu. Sami sebe dôverovať nemôžeme. ,,Chyťte do ruky ruženec, oddajte sa Panne Márii, chopte sa zbraní a staňte sa bojovníkmi.“ 

Cirkev je miesto, kde je potrebné zabojovať. Dnes treba bojovať o duše. Treba vytrhnúť veľa duší Satanovi. Toto je úloha pre mužov v Cirkvi. Úloha pre bojovníkov. 

,,Nebojte sa. Nech strach nezabíja vašu vieru. Nech nezabíja vašu horlivosť. Choďte na bojové pole a bojujte.

Vrelo vám odporúčame knihu od Piotra Glasa s názvom Posledné Máriino volanie.

Knihu „Piotr Glas: Posledné Máriino volanie“

si môžete objednať tu: Posledné Máriino volanie

Piotr Glas: Posledné Máriino volanie

ONLINE RELÁCIU PIOTR GLAS – PEKLO EXISTUJE A JE HRÔZOSTRAŠNÉ, MÁRIA VŠAK ZVÍŤAZÍ SI MÔŽETE POZRIEŤ TU:

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás