!!NOVÉ VYSIELANIE!! Večerný ruženec so Slovenským dohovorom za rodinu

Slovenský dohovor za rodinu pre Vás pripravil nové vysielanie – modlitbu večerného ruženca NAŽIVO. Modliť sa budeme každý deň v čase od 22:00, v pondelok pred reláciou Otázky a odpovede o 20:00. Okrem spoločnej modlitby sa dozviete aj zaujímavé informácie. Začíname v stredu 1.2. o 22:00.

Srdečne Vás pozývame modliť sa spoločne. Spoločná modlitba svätého ruženca má veľkú moc. Pridajte sa k nám!

Svätý ruženec je modlitbou pre dnešné časy. Panna Mária nás vždy keď sa zjavuje prosí, aby sme sa modlili svätý ruženec. Keď sa Panna Mária 1. mája 1983 zjavuje otcovi Stefanovi Gobbimu, prosí nás a odkazuje nám: ,,(…) Darujte mi modlitbu ruženca! Modlite sa ho intenzívnejšie a častejšie. Zhromažďujte okolo seba rehoľné osoby a veriacich vo večeradlách horlivej a neprestajnej modlitby. Konajte ich spolu so mnou. Zvlášť teraz vás prosím o horlivú a radostnú modlitbu ruženca. Je to zbraň, ktorú musíte dnes používať, aby ste túto krvavú bitku vybojovali víťazne; je to zlatá reťaz, ktorá vás pripútava k môjmu Srdcu; je to hromozvod, ktorý od vás a vašich milých odvádza oheň trestov; je to spoľahlivý prostriedok, ktorým ma privolávate do svojej blízkosti. (…)“ (MKH, 1. mája 1983) 

Ruženec odriekaný spoločne je pre démona oveľa hroznejší, pretože keď sa takto modlíme tvoríme mocnú útočnú armádu. Nad modlitbou jednotlivca niekedy ľahšie zvíťazí, no keď je táto modlitba zjednotená s inými, svoj cieľ dosiahne ťažšie. Jeden prút je ľahké zlomiť, no ak ich zviažete s ďalšími spoločne, už sa zlomiť nedajú. V jednote je sila. Vojaci sa zhromažďujú do armádnych zborov, aby premohli nepriateľa. Sami démoni sa združujú aby nás premohli. Prečo sa teda kresťania nezhromažďujú, aby mali spoločenstvo Ježiša Krista, utišovali Boží hnev, priťahovali Jeho milosť a milosrdenstvo i mocnejšie premáhali démonov?

Viac sa dočítate tu: Prečo má spoločná modlitba svätého ruženca takú veľkú moc? – Slovenský dohovor za rodinu (slovenskydohovorzarodinu.sk)

Zastávame tradičné hodnoty v súlade s učením Katolíckej Cirkvi. Hlavnou snahou Slovenského dohovoru za rodinu je šíriť Eucharistickú a mariánsku úctu. Organizujeme modlitbové akcie na národnej aj medzinárodnej úrovni, RUŽENCOVÉ A PÔSTNE reťaze, NonStop modlitby svätého RUŽENCA naživo, pravidelné ONLINE RELÁCIE so zaujímavými hosťami na rôzne duchovné témy, denné modlitby NAŽIVO S KŇAZOM – svätý ruženec, zasvätenie, modlitby za uzdravenie a oslobodenie s kňažským požehnaním, ŽIVÉ PRENOSY z pútnických miest a ADORÁCIE. Zaoberáme sa MARIÁNSKYMI ZJAVENIAMI, DUCHOVNÝM ROZLIŠOVANÍM a životopismi svätých. Prinášame denne zaujímavé ČLÁNKY a aktuality zo Slovenska aj zo sveta. ĎAKUJEME, ŽE SA S NAMI MODLÍTE, SLEDUJETE NÁS A PODPORUJETE NÁS.

NESTOJÍ ZA NAMI ŽIADEN INVESTOR ČI SPONZOR. AJ TENTO DOKUMENT MOHOL VZNIKNÚŤ IBA VĎAKA VÁM ❤️❤️❤️ ĎAKUJEME VÁM

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás