!!Nové vysielanie!! Biblická škola – Od hriechu ku Kristovi, sobota 21:00

PRIPRAVILI SME PRE VÁS NOVÉ VYSIELANIE S O. MARTINOM DUDOKOM- BIBLICKÚ ŠKOLU S NÁZVOM OD HRIECHU KU KRISTOVI. VYSIELAŤ BUDEME KAŽDÚ SOBOTU O 21:00!!

ŽIVÉ VYSIELANIE BIBLICKÁ ŠKOLA NÁJDETE 11.2. O 21:00 TU:

https://www.youtube.com/live/w9VQhfHewTE?feature=share

Každý kresťan – katolík by mal čítať pravidelne Sväté Písmo. Mnoho kresťanov však nerozumie Svätému Písmu, prípadne si vyberajú jeho časti a interpretujú ich po svojom. Božie slovo treba chápať vždy v danom kontexte, ako aj vo vzťahu k celému Božiemu zjaveniu. V opačnom prípade môže zlý duch použiť nesprávny kontext na skreslenie pravdy. Je taktiež veľmi dôležité opierať sa pri výklade Svätého Písma o učenie a múdrosť stáročí Katolíckej Cirkvi.

O. Martin Dudok vás duchovne povedie. Prejdeme všetkými aspektami duchovného života. Od stvorenia sveta a povolania človeka, cez hriech, zmluvy medzi Bohom a človekom až k definitívnej zmluve Ježiša Krista na Kríži. Budeme hovoriť o tom ako hriech vplýva na človeka, čo pre nás znamená Nová zmluva Kristovej krvi a jej dôsledky pre dnešné časy. Popri tom všetkom nevynecháme našu dobu, dôsledky života v hriechu či úlohu Panny Márie v dnešných časoch a jej pozvané skrze zjavenia.

Ježiš k tebe dnes prichádza vo svojom slove. Si ochotný učiť sa od Neho? Ak to dovolíš, sám uvidíš ako bude postupne meniť tvoj život a učiť tvoju dušu.

BIBLICKÁ ŠKOLA – OD HRIECHU KU KRISTOVI: KAŽDÚ SOBOTU O 21:00!!

NESTOJÍ ZA NAMI ŽIADEN INVESTOR ČI SPONZOR. AJ TENTO DOKUMENT MOHOL VZNIKNÚŤ IBA VĎAKA VÁM ❤️❤️❤️ ĎAKUJEME VÁM

Podporte nás

1. ČASŤ BIBLICKEJ ŠKOLY:

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás