Na Slovensku sa začne medzinárodná pro-life kampaň 40 dní za život už 22.9.

Bratislava 17. septembra (TK KBS) V stredu 22. septembra 2021 sa na Slovensku už po štvrtýkrát začne medzinárodná pro-life kampaň 40 dní za život. Potrvá do 31. októbra 2021.

„Cieľom medzinárodne koordinovanej kampane 40 dní za život je svedčiť o hodnote ľudského života na miestach, kde sa vykonávajú potraty, a byť svedkom a svetlom v spoločnosti plnej hriechu a tmy,” povedala koordinátorka slovenskej kampane Martina Bednáriková. „Počas 40 dní sa preto zjednotíme v modlitbách a pôste a budeme sa fyzicky modliť aj na dvoch miestach, kde sa vykonávajú potraty – pred Ružinovskou nemocnicou v Bratislave a pred zdravotníckym zariadením Gynstar v Prešove,” dodala.

Kampaň vychádza a smeruje k miestnym komunitám. Do modlitieb v Bratislave a Prešove sa zapájajú dobrovoľníci, ktorí sa na týchto miestach budú modliť za nenarodené deti, tehotné matky, lekárov i zdravotníkov vykonávajúcich potraty a celú spoločnosť. Do kampane sa však dá zapojiť aj na diaľku, a to modlitbou a pôstom kdekoľvek na Slovensku. Záujemcom pritom pomôžu denné zamyslenia, ktoré budú zasielané všetkým, ktorí sa chcú zapojiť do modlitieb. Počas kampane sa ďalej uskutočnia aj sprievodné akcie – svätá omša, adorácia a modlitbová reťaz.

Bratislava, kampan, 40 dni za zivot, plagat
Viac informácií o projekte 40 dní za život nájdu záujemcovia na stránke www.40dnizazivot.skAktuálne informácie je možné nájsť na sociálnych sieťach (Facebook, Instagram a Twitter) @40dnizazivot.

TK KBS informovala Martina Bednáriková

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás