LGBT prepojené so satanizmom – značka Abprallen uzavrela spoluprácu so spoločnosťou Target

Spoločnosť Target tento mesiac ešte viac podporila radikálnu rodovú ideológiu. V spolupráci so satanistom dodala do kolekcie “pride” tovar s transrodovou tematikou, informoval The Federalist

Spoločnosťou Target uzavrela spoluprácu s britskou značkou Abprallen a jej dizajnérom “Erikom”, ktorý sa sám vyhlásil za “homosexuálneho trans muža.” Pre obchod navrhla niekoľko LGBT kúskov. Čo je však šokujúce – značka Abprallen sa netají prepojením na satanizmus. A nie je jediná.

Erik – dizajnér, ktorý navrhoval aj pre Target sa vyjadril: “Satan je pre mňa nádej, súcit, rovnosť a láska. Takže Satan prirodzene rešpektuje zámená. Miluje všetkých LGBTI+ ľudí. Pre tento dizajn som si vybral variáciu Bafometa, božstva, ktoré je samo o sebe zmesou pohlaví, bytostí, myšlienok a existencií. Odmieta binárne stereotypy a očakávania. Perfektné.”

https://www.instagram.com/p/CgNOBEvj4jA/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Na jednom obzvlášť grafickom obrázku na dizajnérovom Instagrame je zobrazená nahá démonická bytosť s rohatou lebkou a zmrzačenými prsiami.

“Byť nazývaný démonom je niečo, s čím sa dokážem vyrovnať, a myšlienka trans démona je sakramentsky frajerská. Väčšina mojej práce sa zameriava na gotické alebo temné a satanistické obrazy v kontraste s jasnými farbami a LGBTI+ pozitívnymi posolstvami,” napísal Erik v popise.

Okrem propagácie explicitného zla Erik často používa agresívny jazyk a obrazy. Napríklad zapaľovač “zapáľme heterosexuálny systém,” palcát “udrieme naspäť” a špendlíky na lebku “čas transfóbov skončil,” aby vyzval na akciu proti ľuďom, ktorí nesúhlasia s radikálnou rodovou ideológiou.

“Aby sme transfóbov udržali na uzde, musíme ich vykoreniť, je veľmi dôležité nepúšťať sa s nimi do konverzácie. Fašisti nepočúvajú rozum a nezaslúžia si drahocenný čas trans ľudí,” napísal Erik začiatkom marca.

Target nie je jediná spoločnosť, ktorá vyzdvihuje ľudí a produkty, v ktorých sa mieša transgenderizmus a uctievanie démonov. V posledných rokoch sa hollywoodske hviezdy ako Lil Nas X a Sam Smith snažili presadzovať agendu LGBTI+ pomocou démonickej obuvi, hudobných videoklipov a vystúpeniami s jasným prepojením na Satana.

Zdroj: Target sa spojil s podporovateľom Satana, aby presadil transgenderizmus (thefederalist.com)

Zdroj titulnej foto: Instagram Abprallen – Abprallen na Instagrame: „Being able to sell my stuff in Target stores is incredibly exciting, knowing that people are seeing it without (necessarily)explicitly…“

Podporte aktuálne projekty – KLIKNI TU: pripravujeme pre Vás

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás