Láska je poklad, ktorý pretrvá navždy

❤️‍🔥 Láska je jediný poklad, ktorý môžete nahromadiť vo svojom pozemskom živote, a ktorý pretrvá navždy. Všetko bohatstvo, sláva, moc, spoločenské postavenie a rôzne úspechy zostanú na tomto svete. Vo chvíli smrti sa bude počítať iba láska.

✝️ Vo chvíli smrti sa bude hriešnik najviac báť a smútiť nad tým, že nereagoval na Božiu nekonečnú lásku. Každý človek, ktorý nemiluje, pretože hriechmi zničil schopnosť milovať, je v stave smrti ducha, pretože dobrovoľne pretrhol putá života a lásky, ktoré ho spájali s Bohom.

❤️‍🔥 Láska by mala vládnuť vo vašich srdciach a pokora vo vašich mysliach. Naopak arogancia vždy vedie k hriechu; a hriech plodí nedostatok odpustenia a nenávisť, ktorá vedie k večnému zatrateniu. Bude to hrozná skúsenosť skutočnej smrti ducha, strata celého života.

✝️ Kto stojí pred Bohom bez lásky, bude musieť niesť všetky následky svojich hriešnych rozhodnutí a sebeckého správania.

🙏 Modlite sa a obráťte sa. Modlite sa z hĺbky srdca a Boh vás vypočuje. Otvorte brány svojich sŕdc Kristovi, aby tam mohol prebývať a darovať vám pokoj. Pamätajte: modlite sa srdcom, úprimne a s dôverou, nielen perami. (sv. Charbel)

Text a obrázok pripravil: Mikuláš Mária Lipták – Rytier Nepoškvrnenej ⚔️💙

Podporte aktuálne projekty – KLIKNI TU: pripravujeme pre Vás

Láska je poklad, ktorý pretrvá navždy 1

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás