Jazyk svetla – svedectvo obrátenej okultistky

Som bývalá ezoterička a za dobu svojej „kariéry“ som sa venovala snáď každému odvetviu okultizmu. Jedna z posledných vecí, na ktorú som narazila tesne pred obrátením, bol LIGHT LANGUAGE, alebo jazyk svetla. Technika bola vtedy úplne nová a v ČR sa ňou zaoberala iba jediná žena. Tak som nelenila a v túžbe po poznaní sa nechala zasvätiť do tajov jazyka svetla jednou Austrálčankou.

Čo teda je jazyk svetla?

Svetelný jazyk je forma komunikácie, ktorá obchádza ľudské obmedzenia týkajúce sa významu slov. Na rozdiel od jazyka zloženého zo symbolov a zvukov, na ktorom sme sa ako spoločnosť alebo kultúra vzájomne zhodli, nemá svetelný jazyk žiadnu pevnú abecedu. Je to vibračné vyjadrenie, ktoré hovorí priamo k našej duši a DNA. Účelom svetelnej reči je posunúť našu energiu na vyššiu frekvenciu, než ktorú obvykle máme.  Áno, už sme pri práci z energiou a kresťan musí spozornieť, aby pochopil, že jazyk svetla je od „svetlonosa“ teda Lucifera a so svetlom už nemá nič spoločné. 

Ako sa praktikuje jazyk svetla?

Pre praktikovanie jazyka svetla nie je nutné žiadne zasvätenie. Jazyk jednoducho „dostanete“ od  duchovných bytostí, ktoré o to požiadate. Môžete žiadať Plejáďanov, Akturíánov, Annunaki, alebo jednoducho poprosiť vesmír, aby vás spojil s vašou domovskou planétou  a bytosti ju obývajúce, s vami začnú komunikovať a dajú vám jazyk vašej duše. Iný zasa tvrdia, že každá duša má svoj vlastný jazyk, a keďže ste Boh-Bohyňa, môžete pomocou sily jazyka svojej duše, uzdravovať iných a pomáhať im tak prebudiť vlastnú božskosť (teda satanizmus ako vyšitý). Má to však háčik – vy budete týmto jazykom hovoriť, ale nebudete mu vôbec rozumieť. Za porozumenie sa v tomto svete rátajú emócie a fyzické pocity, ktoré sa rôznia.  Vo veľkej väčšine sú prvotné zážitky veľmi príjemné a pozitívne. Ak však začnete pociťovať nepríjemné pocity, vysvetlenie je jednoduché = niečo sa vo vás čistí a to zlé odchádza (opak je však pravdou – to zlé práve prichádza a to s vašim súhlasom a v plnej sile).

Prečo o tom píšem?

V poslednej dobe sa často hovorí o rôznych charizmatických hnutiach a o dare jazykov, ktorý nemusí nutne byť od Boha. A podobnosť medzi  jazykom svetla a vykrikovaním nezmyselnej spleti „slov“ tzv. charizmatikmi je očividná. 

Od človeka, ktorý navštívi takéto stretnutie a sú na neho vkladané ruky za účelom získania daru jazykov sa očakáva, že na základe emócií a pocitov rozozná či je duch dobrý, alebo nie. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že človek sám nemá ani najmenšiu šancu toto rozlíšiť

Aký je teda môj laicky a veľmi opatrný pohlad ženy, ktorá vie o okultizmie viac než väčšina bežných kresťanov?

Ak by som už takéto spoločenstvo chcela navštíviť, dôkladne by som si zistila, aký duchovný a rodinný život vedú ľudia, ktorí už dar obdržali. Či skutočne napredujú alebo upadajú. Ak sa napríklad pozrieme na Brazíliu, ktorá bola ešte v roku 1940 z 99% katolícka, tak po príchode charizmatických hnutí sa dnes 22% Brazílčanov radí k protestantom. To iste nie je cesta, ktorou Pán chce, aby sme išli. Najdôležitejší by bol pre mňa vzťah týchto ľudí k Panne Márii, tá spoľahlivo vylúči protenstantizmus. Mária je tiež kráľovnou rodín, ak rodinný život členov daného hnutia upadá, ťažko tvrdiť, že ide o autentický dar Ducha Svätého, ktorý obdarovaného buduje. 

Buďme teda bdelí a vedomí si toho, že satan je opica božia, ktorá dokáže napodobniť a znetvoriť mnohé. 

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás