Homolobby v nemeckej cirkvi útočí! Požaduje potrestanie prof. Oka za knihu Levanduľová mafia

Homoteror v praxi

Nemecký homosexuálny kňaz Wolfgang Rothe požaduje potrestanie profesora Dariusza Oka za jeho knihu Levanduľová mafia, v ktorej profesor Oko pranieruje homosexuálnu lobby v Cirkvi. Rovnako ako potrestanie Dariusza Oka požaduje aj potrestanie 90 ročného nemeckého profesora teológie, profesora Johannesa  Stöhra, ktorý sa na tému aktivít homosexuálnej lobby v nemeckej Cirkvi takisto vyjadruje značne kriticky. Prof. Oko a prof. Stöhr v minulosti kritizovali aj škandalózneho pedofilného amerického kňaza a kardinála Theodora McCarricka.

Kriticky sa na adresu homosexuálnej lobby v Cirkvi vyjadruje aj pápež František a emeritný pápež Benedikt XVI., tých zatiaľ nemecký homosexuálny kňaz Wolfgang Rothe potrestať nežiada. Wolfgang Rothe je v Nemecku dobre známy, pretože žehná páry rovnakého pohlavia a aktívne propaguje hnutie LGBT v Cirkvi, v minulosti sa spomínalo aj jeho škandalózne správanie k istému bohoslovcovi. O jeho  sympatiách k LGBT komunite a problémoch s čistotou, ako aj katolíckou morálkou, písal okrem nemeckého Bildu aj taliansky denník Corriere della Sera. Informovali o škandalóznych odhaleniach, spojených s jeho osobou. Wolfgang Rothe už dostal aj kánonické napomenutie.

V prípade jeho žaloby na prof. Oka nemecké súdy už tiež promptne zareagovali a Nemci vydali normatívny rozsudok, podľa ktorého majú profesor Dariusz Oko a profesor Johannes  Stöhr zaplatiť pokutu 4800 Eur, ak nezaplatia, majú byť uväznení na 120 dní.

podporte nás sdzr

Prof. Oka a prof. Stöhra už zastupujú právnici poľského Ordo Iuris, ktorí sú ochotní škandalózny rozsudok nemeckého súdu, v ktorom nemeckí sudcovia doslova popreli slobodu slova, napadnúť aj na nemeckom najvyššom súde a na Európskom súde pre ľudské práva v Štrasburgu. Homoloby a levanduľová mafia v Cirkvi sa zrejme cíti byť knihou prof. Oka ohrozená, z čoho pramení ich nervózna a nenávistná reakcia.

Právnici Ordo Iuris v minulosti už vyhrali súd vo veci Dr. Paula Camerona, ktorý sa takisto venuje téme homosexuality v Cirkvi a ktorého aktivisti LGBT označili za podvodníka a pseudovedca, pričom  iniciovali jeho stíhanie. Súd sa skončil prehrou LGBT aktivistov, ktorí okrem súdnych trov museli zaplatiť Dr. Paulovi Cameronovi aj vysoké odškodné. V Poľsku sa Ordo Iuris hrdí 150 víťazstvami v súdnych sporoch s ľavicovými a antiklerikálnymi aktivistami.

V prípade prof. Dariusza Oka ide o obranu civilizačných hodnôt, tento boj nemožno vzdať, pretože ide o pravdu, slobodu a budúcnosť našich detí, ktoré sú ohrozené snahami liberálov dostať svet pod kontrolu a presadiť vlastnú liberálnu cenzúru.

Otvorme oči, nedajme sa zastrašiť! Podporme odvážnych kňazov, ktorí sa neboja povedať pravdu.

Knihu profesora Oka si môžete zakúpiť tu: https://www.christianashop.sk/levandulova-mafia-s-papezmi-a-biskupmi-proti-homo-klikam-v-cirkvi/

BK

Zdroj: Pch24, Ordo Iuris pl

Zdroj obrázku: Christianitas

Prevzaté z Christianitas

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

One Response

  1. Skvelá kniha. Treba otvoriť oči, tie ozajstné aj duchovné. Genderová lobby sa zmocňuje sveta, to už žiadny normálny človek nemôže nevidieť. Prof. Oko opisuje len časť tejto vojny, ktorá prebieha v cirkvi – neútočí na cirkev, práve naopak, miluje ju a chce ju a veriacich aj touto knihou ochrániť pred týmto hrozným zlom. Prečítajte si ju, aby ste porozumeli, o aké veľké zlo sa jedná, aby ste sa nenechali oklamať falošnou láskoy, falošnou poslušnosťou…

    A kto viete o kňazoch, ktorí žijú promiskuitne, ktorí sú aktívni homosexuáli, ktorí presadzujú alebo propagujú homosexualitu, nehovoriac o takých, ktorí niekoho zneužívajú, nezostaňte ticho, lebo alibistické či zbabelé mlčanie je hrubým prejavom nelásky voči všetkým, ktorým títu ubližujú a ešte viac k tým, ktorých odradia od viery a možno budú zatratení.

    Zároveň pripomínam, že na nás všetkých útočí gendeová ideológia zo všetkých strán, tak máme čoraz väčšiu pravdepodobnosť že aj nám sa stane tá strašná nepríjemnosť a naozaj stretneme aj takýchto kňazov. Svätí otcvovia, pápeži, zakázali, aby takýchto cirkev vysväcovala, takže ak sú vysvätení, je za tým neposlušnosť voči cirkvi a treba s nimi spraviť poriadok. Nie z pomsty, ale ako som napísal – kvôli tým, ktorým oni strašne škodia a ubližujú – konaním, ale aj samotnými názormi a postojmi.

Comments are closed.

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás