Francúzsko: Tragédie rodičov, ktorých deti sa rozhodli „zmeniť pohlavie“

Propaganda „transgenderizmu“ ničí rodiny. Móda takýchto aktivít sa rozšírila medzi mladými ľuďmi a spôsobuje tragédie aj ich rodičom. Tento jav opísal francúzsky denník Le Figaro. Rodičia sa sťažujú, že rozhodnutia ich detí sú často ovplyvňované vonkajším svetom, hoci tieto nikdy predtým neprejavovali žiadne známky rodovej dysfórie. „Sme úplne zronení, žijeme vo svete science fiction,“ sťažujú sa matky a otcovia.

Rodičia sú úplne bezmocní voči deťom, ktorým často nahovárajú, že sa „nezhodujú“ so svojím biologickým pohlavím a majú „právo“ ho zmeniť. Ich „vzburu“ podporuje štát. Nedávno bol v Kanade odsúdený aj otec, ktorý sa postavil proti takejto „transformácii“ svojej dcéry. Rovnako vo Francúzsku je rodič, ktorý sa stavia proti detským vrtochom, okamžite označený za… „transfóba“. Život rodín sa mení na nočnú moru.

Zato ministerstvo školstva zverejnilo 29. septembra obežník „podporujúci transrodových študentov“, inak povedané ľahko ovplyvniteľných nezrelých mladých ľudí. O niekoľko dní nato francúzsky parlament schválil zákaz „konverznej terapie“, tzn. liečby napríklad homosexuality alebo túžby zmeniť svoju „rodovú identitu“. Fenomén liečby vo Francúzsku je síce úplne okrajový, ale takéto zákony vytvárajú atmosféru súhlasu s rozmarmi maloletých.

Detí, ktoré sú údajne transrodové, zrazu začalo pribúdať a je ťažké nevidieť za tým akúsi módu a vplyv LGBT propagandy s dôrazom práve na písmeno „T“. Francúzsky prezidentský kandidát Eric Zemmour dokonca oficiálne odsúdil obežník ministerstva školstva a obvinil šéfa ministerstva Jeana-Michela Blanquera, že podriaďuje štát LGBT loby.

Pokračovanie článku nájdete tu: https://www.christianitas.sk/francuzsko-tragedie-rodicov-ktorych-deti-sa-rozhodli-zmenit-pohlavie/

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás