Čo Vám nikdy nepovedia o potrate!

Milióny nenarodených detí umiera, pretože ich matky a otcovia chceli mať sex bez ochoty stať sa rodičmi. Áno, môžu byť podmienky, keď je veľmi ťažké znášať dôsledky sexuálneho aktu – život inej ľudskej bytosti. Ale aby ste sa vyhli týmto dôsledkom, chcete naozaj zabiť svoje dieťa? V tejto súvislosti zvykneme používať slovo ,,aborta“ a počítať to na státisíce či milióny: t.j. okolo 50 miliónov detí sa zabíja každý rok na svete pred narodením.

🤱 Ak ste v situácii, keď sa smrť dieťaťa javí jediným východiskom, dajú vám na výber zvoliť si jednu z možných metód, a tak je dobré vedieť, aké sú to metódy. Uvediem šesť spôsobov, ako zabiť dieťatko:

Kyretáž

Používa sa zväčša v ranných týždňoch tehotenstva. Dieťatku už bije srdiečko, má rúčky s nechtíkmi, rýchlo sa rozvíjajúci mozoček a pohlavné orgány. Maternica sa roztiahne a ostrý nástroj sa vsunie do krčka. Dieťatko sa rozreže a maternica „vyškrabe“. Potratár skontroluje, či sú všetky časti telíčka dieťatka v krvavej mase, pretože zvyšky v maternici spôsobujú vážne komplikácie.

Odsávacia metóda

Odsávacia trubica s rezným nástrojom sa vsunú do maternice a napojí sa na vákuový prístroj. Telíčko sa nareže na kusy a vysaje, následne sa maternica „vyškriabe“. V neskorších mesiacov tehotenstva je tento proces stále ťažší. Väzivá dieťatka sú pevnejšie, nemožno ich narezať. Kŕčok maternice sa musí viac roztiahnuť pre väčšie nástroje. Odrežú sa rúčky a nôžky dlhými nožnicami a vytiahnu sa. Potratár počká až dieťa vykrváca a potom odstráni torzo. U väčších detí treba aj rozdrviť hlavičku a vytiahnuť po častiach.

Slaný potrat

Používa sa sa takmer výlučne v počiatočných mesiacoch. Riziko pre matku je veľmi vysoké, lebo soľný roztok sa môže dostať do krvi. Vysaje sa asi 200 mililitrov plodovej vody a nahradí sa slaným roztokom. Dieťatko to hltá a vdychuje. Hodiny trpí agóniou z otravy soľou, dehydratáciou, krvácaním mozgu a kŕčmi! Za 24 až 48 hodín sa dieťa porodí indukovanými kontrakciami. Matky hovoria, že cítili hodiny divých pohybov dieťatka, ako bojovalo so smrťou.

Injekcia do srdca

Dieťatko sa zabije injekciou do srdca. Potratár ho sleduje ultrazvukom a vpichne mu dlhou ihlou do srdiečka chlorid draselný. Otrava zabráni kontrakciám svalov a zastaví bitie srdiečka. Mŕtve dieťatko sa porodí rozšírením krčka a pomocou hormónových injekcií. Je to spôsob využívaný vtedy, ak pri umelom oplodnení sa má zabrániť rozvíjať sa viacerým plodom.

Čo Vám nikdy nepovedia o potrate! 1

Neskoré potraty

Tieto metódy sa používajú v niektorých štátoch USA, kde k zabitiu dieťatka môže dôjsť takmer až do jeho narodenia! Potratár používa ultrazvuk, kliešťami chytí nožičku a vytiahne dieťa okrem hlavičky. Dieťa žije a kope. Potratár mu katéterom vysaje mozog, lebka sa ,,scurkne“ a dieťatko možno vytiahnuť celé.

Chemický potrat pilulkou RU-486 (Mifepristone)

Aj tento spôsob sa používa hlavne v USA, pričom hltať pilulky sa zdá byť menej brutálne. Avšak extrémne vysoká dávka syntetického hormónu RU-486 zablokuje hormón progesterón potrebný pre tehotenstvo. Maternica sa zmenší, čo zahrdúsi dieťa, to umrie a je vylúčené z maternice. Agónia dieťatka trvá mnohé hodiny a pomaly umiera hladom, smädom a udusením. A plod zvyčajne končí vo WC. Trombóza, embólia, rakovina prsníka, neplodnosť, velké krvácanie, zlyhanie srdca a arytmia – to môžu byť následky chemického potratu.

🙅Toto všetko plus depresia, smútok, zničené vzťahy, nedefinované fyzické bolesti sú symptómy známe ako post-potratový syndróm. Dr. Susan Poppema, bývalá potratárka v súvislosti s týmto hovorí: ,,Smútok, úplne oddelený od pocitu hanby, cítim určitým spôsobom voči takmer každej žene, ktorej som urobila potrat, a tých je 20 000 do roku 1995. Tento smútok sa ukazuje hlavne preto, že väčšina žien plače v určitom bode tejto skúsenosti… Toto ich smútenie môže trvať od niekoľkých dní po niekoľko rokov…. Smútok je niekedy oddialený… Smútok môže ležať pod pokrývkou a byť skrytý roky.“

🌍 Všetci chceme tvoriť nový svet ako lepšie miesto. Nechceme ho robiť lepším zabíjaním nenarodených detí. Ak je dieťa prijaté celým srdcom, ak má starostlivosť oboch rodičov, ak matka, či otec ochotne podstúpia aj obety za blaho svojho dieťatka, iste potom bude môcť aj ich dieťa robiť svet lepším. Radosť a hlboké uspokojenie z naplnenia materstva – rodičovstva bude samotnou odmenou.

✍️ Sme uprostred globálnej vojny. Toto je vojna medzi kultúrou smrti a kultúrou života. Potrebujeme povedať áno životu – áno rodine – áno deťom – áno Bohu. Mocou viery udržiavať nádherný príklad svetu, ktorým lomcujú rôzne ideológie s ich smrtiacimi dôsledkami. Robilo sa to stáročia predtým, môžete sa to robiť aj teraz.

………………………………………………………………………

📌 SI ŽENOU alebo MATKOU V NÚDZI a HĽADÁŠ POMOC?

Práve pre teba slúžia tieto dva linky:

www.zachranmezivoty.sk

www.alexisporadna.sk

Text a obrázok pripravil: Mikuláš Mária Lipták – Rytier Nepoškvrnenej ⚔️Ⓜ️

Zdroj: www.lifesitenews.com

2% Z DANE PRE SLOVENSKÝ DOHOVOR ZA RODINU ❤️🙏🙏 Aj vďaka Vašim 2% pre Vás môžeme naďalej tvoriť bohatý duchovný program, nepretržité RUŽENCOVÉ reťaze, zaujímavé online relácie, články, dokumenty a ešte omnoho viac 🙏🙏🙏 ĎAKUJEME VÁM ❤️ Viac info ako poukázať 2% Z DANE pre Slovenský dohovor za rodinu nájdete tu: https://slovenskydohovorzarodinu.sk/2-z-dane-pre-slovensky-dohovor-za-rodinu/

Čo Vám nikdy nepovedia o potrate! 2
Čo Vám nikdy nepovedia o potrate! 3

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás