Chlapec, ktorý sa stretol s Ježišom

Toto je príbeh o chlapcovi, ktorý sa stretol s Ježišom a odvážil sa mu položiť otázky, ktoré trápia ľudstvo viac ako dvetisíc rokov. Volá sa Segatashya. Bol pastierom a narodil sa v chudobnej, negramotnej pohanskej rodine v najodľahlejšom regióne Rwandy. Nikdy nechodil do školy, nikdy nevidel Bibliu a nikdy nevstúpil do kostola. Potom jedného letného dňa v roku 1982, keď odpočíval v tieni stromu, prišiel k nemu Ježiš Kristus. Prekvapeného tínedžera sa opýtal, či podnikne misiu, aby ľudstvu pripomenul, ako sa dostať do neba.

Segatashya túto úlohu prijal pod podmienkou, že Ježiš odpovie na jeho otázky. Ježiš súhlasil a mladý muž sa vydal na jednu z najzázračnejších ciest v moderných dejinách.

Hoci Segatashyu často obviňovali, že je šarlatán, a bili ho, jeho nevinné srdce a silná duchovná múdrosť premohli aj tých najcynickejších kritikov. Čoskoro tento negramotný dospievajúci chlapec diskutoval o teológii s učencami a radil kňazom, veľvyslancom, biskupom a prezidentom. Jeho slová a jednoduché pravdy obrátili tisíce sŕdc a duší všade, kam prišiel.

Pred svojou smrťou počas rwandskej genocídy v roku 1994 Segatashya pokračoval vo svojich cestách a rozhovoroch s Ježišom osem rokov a pýtal sa ho na to, čo chceme vedieť všetci: Prečo sme boli stvorení? Prečo musíme trpieť? Prečo sa zlé veci stávajú dobrým ľuďom? Kedy nastane koniec sveta? Existuje život po smrti? Ako sa dostaneme do neba?

Odpovede na tieto a mnohé ďalšie dôležité otázky sú odhalené v tejto strhujúcej knihe, ktorá je prvým úplným opisom Segatashyovho pozoruhodného životného príbehu.

KNIHU CHLAPEC, KTORÝ SA STRETOL S JEŽIŠOM SI PRIAMO OD VYDAVATEĽA MÔŽETE ZAKÚPIŤ TU: https://www.zachej.sk/produkt/37610/chlapec-ktory-sa-stretol-s-jezisom/

Chlapec, ktorý sa stretol s Ježišom 1
podporte nás sdzr
podporte nás sdzr

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás