Brutálna vražda v Česku: dvaja mladý gejovia zavraždili svojho priateľa

V Českej republike sa 25. februára tohto roku odohrala mimoriadne brutálna vražda len 13 ročného chlapca, ktorého zavraždili jeho kamaráti vo veku 18 a 15 rokov. Tí boli gejovia a keďže im obeť lásku neopätovala, rozhodli sa ju zavraždiť. Vražda bola spojená aj so satanistickým rituálom.

Mladíci, ktorí podľa znalcov netrpia žiadnou duševnou chorobou, čin dopredu plánovali. Na konci februára potom dieťa na odľahlom mieste v Děčíne desiatky minút bili päsťami, kombinačkami aj kameňmi alebo rezali nožom. Keď chlapec už len chrčal, vyzliekli mu nohavice a začali si natáčať na mobil, jeho prirodzenie, do úst mu strčili zapálenú cigaretu. Potom čo mu stiahli nohavice mu na zadok vyryli pentagram a napísali satanistické nápisy. Chlapec umieral pomaly – desiatky minút, zomrel na opuch mozgu a zároveň sa dusil krvou zo spôsobených poranení.

Trojica sa pred vraždou stretávala asi rok. Medzi páchateľmi bol homosexuálny vzťah. Roztržka nastala keď sa starší do obete zaľúbil. Východiskom z tejto situácii chlapci videli v naplánovaní vraždy.

„Správali sa úplne bezcitne. Odhaľovaním obete dávali najavo, ako ju chcú ponížiť,“ podotkla na ich vyčíňanie sudkyňa Augustinová.

Oboch mladíkov niekoľko hodín po čine odviezla na políciu matka mladšieho z nich potom, čo sa jej priznali so slovami, že „urobili niečo strašné“.

Český súd potvrdil tresty v prípade mimoriadne brutálnej vraždy trinásťročného chlapca, ktorá sa stala vo februári v Děčíne. Osemnásťročný páchateľ má stráviť vo väzení 17 rokov a jeho o tri roky mladší kumpán 8,5 roka. Verdikt je teraz právoplatný.

Zdroj: Vrchní soud potvrdil tresty vrahům 13letého chlapce z Děčína, i mladistvému – Ústecký deník (denik.cz)

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

One Response

  1. Ďakujeme za pozitívne správy. Vďaka Bohu nie ste ako bulvár,ktorý sa ukája v popisovaní zla a násilia.

Comments are closed.

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás