Sviatok archanjelov Gabriela, Michala a Rafaela

MODRA KNIHA: S. Albert (Alberta, Kanada), 29. septembra 1990

Sviatok archanjelov Gabriela, Michala a Rafaela. Hodina anjelských mocností „Dnes slávite sviatok archanjelov Gabriela, Michala a Rafaela a vrúcne ich prosíte o ochranu.

V týchto časoch veľkého súženia vás pozývam, aby ste žili v jednote života s anjelmi Pána.Oni dnes majú dôležitú úlohu voči vám.
– Osvetľujú vašu cestu, po ktorej musíte ísť, aby ste boli verní zasväteniu, ktoré ste mi učinili.Je to cesta ťažká a bolestná, zahatená mnohými prekážkami a ohrozovaná mnohými úkladmi môjho protivníka.Anjeli vás berú za ruku a vedú vás po svetlej ceste lásky a svätosti.
– Dodávajú vám odvahu a posilu v nespočetných ťažkostiach, ktoré musíte znášať a podopierajú vás vo vašich ľudských slabostiach.Sú po vašom boku ako opravdiví bratia, ktorým leží na srdci vaša osoba a váš život.
– Bránia vás proti ustavičným satanovým útokom, proti jeho mnohým úkladom a proti prekážkam, ktoré vám kladie do cesty.Veľký boj, ktorý sa teraz bojuje, je predovšetkým na úrovni duchov: duchovia zlí proti duchom anjelským.Vy ste zatiahnutí do tohto boja, ktorý sa rozvíja medzi nebom a zemou, medzi anjelmi a démonmi, medzi sv. Michalom archanjelom a Luciferom.

Anjelom Pána je zverená úloha brániť vašu osobu, život Cirkvi a dobro všetkého ľudstva.V tomto veľkom národe, kde sa nachádzaš, aby si zakladal večeradlá, vidíš, ako ľudstvo, oklamané falošnými duchmi, beží po ceste zla a veľkej nemravnosti a ako samotná Cirkev je podkopávaná bludmi a hriechmi a je v nebezpečí, že stratí pravú vieru kvôli svojmu oddeleniu sa od pápeža a protiveniu sa jeho učiteľskému úradu.

V týchto zlých časoch sa musíte veľmi modliť k anjelom Pánovým. Toto je hodina anjelských mocností. Sú to anjelské mocnosti, ktoré vedú všetkých mojich synov do rozhodujúceho boja za definitívnu porážku satana a príchod slávneho kráľovstva Kristovho, v triumfe môjho Nepoškvrneného Srdca vo svete.“

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Comments are closed.

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás