Aktuálne v Poľsku – ľavicoví extrémisti ničia kostoly, útočia na veriacich a zbili kňaza!!!

Poľskí ľavicoví extrémisti kvôli sprísneniu potratov útočia na kostoly a kňazov, s nožmi a palicami – poľskí katolíci vytvárajú domobranu ! Na tomto príklade môžeme vidieť, že ľavicové hnutie, ľudia, ktorí obhajujú potraty či gender ideológiu niesú tak mierumilovní ako to o sebe tvrdia. A v prípade nesúhlasu s ich ideológiou neváhajú použiť tvrdú agresiu!

Poliaci vytvárajú domobranu, ktorá je pripravená chrániť kostoly pred útokmi antiklerikálov
28.10.2020, Poľskí ľavicoví odporcovia protipotratového zákona nezvládli skutočnosť, že sa v Poľsku sprísnil protipotratový zákon a v posledných dňoch prekročili červenú čiaru tým, že začali priamo útočiť na kostoly a začali narúšať priebeh Svätých omší. Odpoveď nedala na seba dlho čakať. Dnes sa už v Poľsku formujú príslušníci kresťanskej domobrany, ktorí sú rozhodnutí brániť kostoly pred útokmi antiklerikálnych zoskupení.
https://www.christianitas.sk/poliaci-vytvaraju-domobranu-ktora-je-pripravena-chranit-kostoly-pred-utokmi-antiklerikalov-podcast/

Vážne!!! Na poľských ochrancov kostolov zaútočili antiklerikálni vandali nožmi a palicami!
28.10.2020, V Poľsku to kvôli sprísneniu zákonov o potratoch vrie. Po vlne útokov voči poľským kostolom a narúšaniam Sv. Omše sa začali organizovať skupiny katolíckej domobrany, ktorej členovia chránia kostoly pred útokmi antiklerikálnych vandalov a pred zneuctením.
https://www.christianitas.sk/vazne-na-polskych-ochrancov-kostolov-zautocili-antiklerikalni-vandali-nozmi-a-palicami/

Poľskí ľavicoví extrémisti zbili kňaza
29.10.2020, Ľavicovo liberálni extrémisti a feministky, zúčastňujúci sa na vandalských útokoch proti Cirkvi a demonštráciách proti novej zákonnej úprave o potratoch, napadli a zbili kňaza v Myślibórze, ktorý sa nachádza v Západopomoranskom vojvodstve. Udalosťou sa zaoberá aj polícia.
https://www.christianitas.sk/polski-lavicovi-extremisti-zbili-knaza/

Pápež František podporil rozhodnutie poľského Ústavného súdu

Vatikán 29. októbra (RV) V pozdrave poľských pútnikov vo Vatikáne pápež František obrátil pozornosť k ochrane života od počatia až po prirodzenú smrť, najmä v súvislosti s najkrehkejšími a najbezbrannejšími ľudskými bytosťami. Petrov nástupca sa prihovára do rozbúrenej atmosféry po rozhodnutí poľského Ústavného súdu, ktorý označil eugenetické potraty za protiústavné.

https://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20201029020

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

Comments are closed.

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás