MATERSTVO vs. POTRAT alebo UZDRAVUJÚCA MOC MODLITBY

Dnes je deň počatého dieťaťa. Pri tejto príležitosti si môžete prečítať úžasné vedecké zistenia o zázraku Božieho stvorenia. Pretože každé dieťa, ktoré sa počne – chcené alebo nechcené – je tým najväčším požehnaním a darom od Boha.

💞 Počuli ste niekedy o fetálnom mikrochimérizme? Ide o čosi úžasné. Fetálny mikrochimérizmus v podstate opisuje proces, ktorým fetálne bunky dieťaťa ostávajú v matke aj po skončení tehotenstva. Veda nedávno zistila, že keď žena otehotnie, v matkinom tele zotrváva množstvo buniek jej dieťaťa, pričom niektoré živé bunky s ňou po celý život. Vedci takisto prišli na to, že bunky matky prechádzajú na jej deti a zostanú s nimi do konca života. Vyskúmali dokonca, že aj keď matka ,,počne náhodou“, potratí bábätko alebo ide na potrat, žijúce bunky tohto dieťaťa takisto pretrvávajú v jej tele. No nie je to úžasné?!
💟 Otvára nám to nové dvere v nazeraní na emocionálnu pamäť dieťaťa. Psychológia a prenatálna medicína hovoria o tom, že aj keď dieťa si nevie spomenúť na konkrétne udalosti, no od samotného počiatku cíti, čo sa stalo v danej situácii. Ak bolo ,,počaté náhodou“, cíti strach a úzkosť matky, cíti otcovo odvrhnutie na počiatku jeho existencie. Po celý svoj život to nedokáže pomenovať, ale v emocionálnej pamäti má zakódované, že je problémom. Jeho emocionálna pamäť nasala atmosféru tých dní: Problém! Tlak! Strach! Čo teraz? Nechá ma? Nenechá ma? Mali sme robiť kariéru, mali sme pracovať, cestovať, no nemôžeme! Dieťa toto všetko cíti v lone svojej matky a to všetko sa ukladá do emocionálnej pamäte. To ale nie je všetko!
🖤 Ako hlboko musia byť zranené deti, ktoré sa narodili a rozvíjali deväť mesiacov v hrobe alebo na hrobe, akým je lono mamy, ktorá predtým bola na potrate! Keď takto matka zabíja svoje dieťa, jej lono sa stáva hrobom. Je možné byť normálnym, ak sa deväť mesiacov dozrieva na hrobe, na cintoríne? Je to veľmi vážny problém! Nič však nie je stratené.
❤️‍🩹 Spomínate si na fetálny mikrochimérizmus? Pozrime sa na tento vedecky overený fakt vo svetle uzdravujúcej moci modlitby prostredníctvom Theotokos (Bohorodičky) – Matky všetkých žijúcich.
🩷 Pri fetálnom mikrochimérizme existuje neuveriteľná skutočnosť, že keď matka dostane isté choroby, živé bunky jej dieťaťa sa nachádzajú v pôsobisku choroby a usilujú sa bojovať s chorobou za účelom ochrany matkinho života. Mať deti teda naozaj pôsobí na ženské zdravie uzdravujúco. A presne takúto uzdravujúcu moc má modlitba, ktorej bonusom je, že presahuje čas i priestor, lebo sám Boh ich presahuje.
🙏 Modlitba má moc vrátiť sa do chvíle, keď sa stal tento strašný skutok. Ježiš môže prostredníctvom Márie uzdraviť z potratu, z ,,náhodného (nechceného) počatia“, ktorý vplýva nielen na dieťa, ale aj na jeho mamu. Preto je modlitba zasvätenia lona ženy Matke Božej s prosbou, aby ho preniklo jej nepoškvrnené lono, mocnou modlitbou uzdravenia.
❤️‍🩹 Takáto modlitba uzdravenia prinesie veľké ovocie. Ak mama svoje lono posvätí Máriiným lonom, Mária uzdraví chvíľu počatia. Mária na deväť mesiacov vezme dieťa duchovným spôsobom do svojho lona a spolu s Ježišom dozerajú počas celého tehotenstva. On sa v istom zmysle stáva bratom – druhou dvojičkou. Mária nám dáva všetky milosti, ktoré dávala deväť mesiacov Ježišovi počatému v jej lone. Každá mama môže svoje dieťa od chvíle počatia odovzdať do lona Nepoškvrnenej 💙 a prosiť ju, aby ona duchovne nosila jej dieťa. Týmto spôsobom to, čo bolo zlé v období tých deviatich mesiacov – a možno aj pri samotnom počatí, keď napríklad došlo k odmietnutiu dieťaťa -, Mária uzdraví. Naliehavo vás pozývam, aby ste iniciovali tento proces uzdravenia a prešli ním, pretože materstvo samo o sebe predstavuje obdivuhodné tajomstvo!
💞 Materstvo je dar a prináša veľké požehnanie ženám a celému svetu. Božie slovo nám takisto hovorí, že žena ,,sa spasí rodením detí.“ (1 Tim 2, 15) Zapamätajte si: spása predstavuje večné zdravie. Materstvo je pre ženu naozaj obrovský zdroj uzdravenia. Potvrdzuje to dokonca aj veda v procese fetálneho mikrochimérizmu.

MODLITBA ZASVÄTENIA SVOJHO LONA PANNE MÁRII:

,,Mária, zasväcujem ti svoje lono. Od okamihu, keď som otehotnela s mojím dieťaťom, ktoré má teraz asi 10, 20 rokov – viem, že to nebolo tak, ako by som chcela. Nebolo to vysnívané tehotenstvo, bolo veľa rôznych problémov, stresov, úzkostí, strachu a to všetko sa v mojom dieťati zakódovalo. Ale Mária – pamätajúc, že modlitba je mimo času a mimo priestoru -, zasväcujem ti svoje lono a prosím, aby si uzdravila chvíľu počatia a uzdravila tých deväť mesiacov, keď bolo moje dieťa v mojom lone, a teraz ho odovzdávam tebe, aby dozrievalo v tvojom lone deväť mesiacov. Nech tvoje lono prenikne moje lono, nech ho očistí a zasvätí – je celé pre teba, Mária.“ Amen.


Text a obrázok pripravil: Mikuláš Lipták – Rytier Nepoškvrnenej ⚔️💙


Knižné zdroje:

  • Kecharitomene/Dominik Chmielewski – túto knihu si môžete zakúpiť na tomto odkaze: https://www.zachej.sk/produkt/32788/kecharitomene-milostiplna/
  • Pod ochranným plášťom Márie/Donald H. Calloway – túto knihu si môžete zakúpiť na tomto odkaze: https://www.zachej.sk/produkt/38191/pod-ochrannym-plastom-marie/

⏩Aplikáciu Slovenského dohovoru pre každého kresťana katolíka si stiahnete TU:
▶ (Android) https://play.google.com/store/apps/dev?id=6226579243063354869
▶ (iPhone): https://apps.apple.com/sk/app/marianet/id6474481190?l=sk

MATERSTVO vs. POTRAT alebo UZDRAVUJÚCA MOC MODLITBY 1

2% Z DANE PRE SLOVENSKÝ DOHOVOR ZA RODINU ❤️🙏🙏 Aj vďaka Vašim 2% pre Vás môžeme naďalej tvoriť bohatý duchovný program, nepretržité RUŽENCOVÉ reťaze, zaujímavé online relácie, články, dokumenty a ešte omnoho viac 🙏🙏🙏 ĎAKUJEME VÁM ❤️ Viac info ako poukázať 2% Z DANE pre Slovenský dohovor za rodinu nájdete tu: https://slovenskydohovorzarodinu.sk/2-z-dane-pre-slovensky-dohovor-za-rodinu/

Páčia sa Vám naše príspevky? Podporte nás!

Ďakujeme!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Organizujeme pre Vás:

2 Responses

  1. Modlitba za zasvätenie lona Panne Márii za svoje dieťa a aj ten pojem zasvätenie je to cirkevné schválené?

Comments are closed.

Prihlásiť sa

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek

Podporte nás!

Vďaka vašim darom a príspevkom napredujeme.

SK36 0200 0000 0043 3785 0551

Podporte nás
Podporte nás